2006-11-25

Back in town.

Nu är vi hemma igen. Känns konstigt att vara tillbaka i vardagen efter den här veckan, trots att det egentligen inte var så exotiskt på Curaçau om man jämför med det vi är vana vid här hemma. Det var lite varmare i luften och lite varmare i vattnet. Annars var det samma gamla palmer och samma vassa stenar i vattnet när vi skulle bada, samma salt i havet som får det att bränna i ögonen och smaka apa i munnen. J och jag satt och filosoferade på balkongen en kväll medan vi väntade på att gossarna skulle somna och vi kom fram till att det egentligen inte var så exotiskt som man skulle kunna tro. När vi bodde i Sverige tyckte jag att Aruba och Curaçao var höjden av lyxiga och exotiska resmål, men nu när vi liksom är vana vid palmer, hav och värme så är det plötsligt inte lika exotiskt längre. Synd.

Vi har börjat fundera på vart vi ska åka nästa år - det lutar åt att vi åker någonstans inom USA den här gången. Jag är sugen på San Fransisco, men vi får se vad det blir. 2008 har vi varit gifta i tio år, då vill jag åka till något härligt ställe utan barnen. Vi får se hur det blir med det.

Här har det varit riktigt dåligt väder under Thanksgiving, regn och blåst så det stått härliga till. Många flyg var försenade flera timmar såg vi på nyheterna, så vi var lite oroliga att också vi skulle bli sena men vi klarade oss, tack och lov.

Det är kyligt här nu med Floridamått mätt - lite drygt tjugo grader för det mesta och jag är en lycklig människa. Skönt att kunna gå ut utan att bli svettig efter tio steg! På Curaçao hade vi så pass kallt på rummet och varmt utomhus att både kameralinsen och solglasögonen blev immiga när man gick ut. Irriterande!

Inga kommentarer: