tag:blogger.com,1999:blog-27312436.post4956848368392785991..comments2023-07-09T04:41:06.314-04:00Comments on SunnySwede: Reker, såna som man eter! Nej, maneter har vi inte.Unknownnoreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-1111948955085042782008-02-01T11:07:00.000-05:002008-02-01T11:07:00.000-05:00Hej!Tack för ditt inlägg i min blogg :)Kul med en ...Hej!<BR/>Tack för ditt inlägg i min blogg :)<BR/>Kul med en kille som gillar Hello Kitty!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-10646179054908211472008-02-01T10:26:00.000-05:002008-02-01T10:26:00.000-05:00Desiree: Greksallad och reksallad - ett misstag ma...Desiree: Greksallad och reksallad - ett misstag man lätt gör om man inte hajjar klyket! ;o)<BR/><BR/>Kiddan: Kul! Vi emotser rapport!<BR/><BR/>Aurorabuddha: Nej, vad knasigt med allergi! Hoppas att det snart blir bättre. Kram!<BR/><BR/>Jenny: Tur att du uppmärksammade det, upptäckte det själv för bara ett par minuter sen och funderade över om jag skulle skriva nåt, men nu VET jag ju att jag skulle gjort det. Färdigkokta ska det vara, och det står det i receptet nu också. Bra med uppmärksamma läsare! Kram!Victoriahttps://www.blogger.com/profile/05079650584231860297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-51672780571387746902008-02-01T10:09:00.000-05:002008-02-01T10:09:00.000-05:00Åh vad gott det lät! Bara en kort fråga, ska räkor...Åh vad gott det lät! Bara en kort fråga, ska räkorna vara råa eller kokta :-)? //Kram kramn från JennyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-41425689959309535312008-02-01T09:52:00.000-05:002008-02-01T09:52:00.000-05:00Yum!Jo, du ser lite gladare ut! Om jag vagade satt...Yum!<BR/><BR/>Jo, du ser lite gladare ut! Om jag vagade satta ut min bild, skulle jag se ut sa har: :o(<BR/><BR/>Jag ar allergisk mot pollen. Och vi har den varsta sasongen *nansin* just nu. Jag mar tjyvens. Men annars ar det bra!aurorabuddhahttps://www.blogger.com/profile/03488824968732696736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-38044394109059709662008-02-01T03:45:00.000-05:002008-02-01T03:45:00.000-05:00Helt klart ska även jag testa detta på min familj ...Helt klart ska även jag testa detta på min familj (inkl 2 matätande barn). Tittar in på din blogg ofta - tack för kul läsning!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-71162771424799936002008-01-31T22:02:00.000-05:002008-01-31T22:02:00.000-05:00Räkburgare har jag aldrig provat men det låter got...Räkburgare har jag aldrig provat men det låter gott. Kul att variera burgarna. Laxburgare har jag provat och dessa är riktigt goda. Härligt med lite stockholmska i titeln. Jag var faktiskt med om en händlse i just stockholm då någon kom in i en liten närbutik och frågade om de hade greksallad men han som jobbade där trodde han sa reksallad (räksallad). Jag antar att sådana missförstånd bara kan ske i stockholm.Desireehttps://www.blogger.com/profile/09597312913386722575noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-2094182560880219542008-01-31T18:38:00.000-05:002008-01-31T18:38:00.000-05:00Barbamorsan: Jodå, det tror jag nog skulle funka. ...Barbamorsan: Jodå, det tror jag nog skulle funka. Har man bara mikro så man kan värma på burgarna lite så...<BR/><BR/>Saltis: Jag har använt de amerikanska jumboräkorna, men det skulle nog bli ännu godare med de räkor som smakar som vi svenskar är vana vid. Men då måste man som du säger säkert dra ner på saltet.<BR/><BR/>Lullun: Hittar du inte wasabi så kan jag skicka till dig! Det är ingen kylvara så det kanske skulle gå!! :o)Victoriahttps://www.blogger.com/profile/05079650584231860297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-83216509366837967772008-01-31T17:47:00.000-05:002008-01-31T17:47:00.000-05:00Tack för tipset! Den idén hade jag nog aldrig fått...Tack för tipset! Den idén hade jag nog aldrig fått själv. Nu återstår bara att lura ut hur man får tag på wasabi i Grönland... ;-)<BR/>Kul att se dig så glad förresten. Hoppas det håller i sig! :-)Lullunhttps://www.blogger.com/profile/03833699211880847724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-69523322654047757152008-01-31T16:42:00.000-05:002008-01-31T16:42:00.000-05:00Å det lät gott!Måste bara fråga, använder du de "j...Å det lät gott!<BR/>Måste bara fråga, använder du de "jumboräkor" som säljs här i USA eller är receptet baserat på den mindre och salta svenska räkorna?? Jag undrar mest eftersom jag tycker att det skiljer rätt mycket i smak på den amerikanska och de svenska räkorna. Det är ju helt olika sorter som behandlats olika.<BR/>Båda är supergoda tycker jag men på olika vis. Me det kan vara bra att veta om saltmängden i receptet är anpassat till de svenska eller de amerikanska räkorna?Saltistjejenhttps://www.blogger.com/profile/01442558537705396813noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-44097224309555412492008-01-31T16:19:00.000-05:002008-01-31T16:19:00.000-05:00Bra recept där, måste prova.känns som ett bra lunc...Bra recept där, måste prova.känns som ett bra lunch alternativ till jobbet.Anonymousnoreply@blogger.com