tag:blogger.com,1999:blog-27312436.post5301462002297789585..comments2023-07-09T04:41:06.314-04:00Comments on SunnySwede: Unknownnoreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-2685432779712972782009-05-25T21:39:50.588-04:002009-05-25T21:39:50.588-04:00Har hört SÅ mycket gott om såna där slow cookers. ...Har hört SÅ mycket gott om såna där slow cookers. Själv äger jag ingen. Än...thebromandershttps://www.blogger.com/profile/05881494368868958583noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-90036951717043567052009-05-20T05:57:58.140-04:002009-05-20T05:57:58.140-04:00Nähä då! Du är inte alls culinary challenged! Dina...Nähä då! Du är inte alls culinary challenged! Dina sega hallonrutor är i alla fall himla goda! I alla fall när jag bakar dem : DMariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-30889022569067374552009-05-19T16:05:00.000-04:002009-05-19T16:05:00.000-04:00Undra om du kan göra risgrynsgröt i den också?? De...Undra om du kan göra risgrynsgröt i den också?? Det är ju en sådan maträtt som tar sååå lång tid och man måste röra hela tiden för att det inte ska bränna vid!Petchie75https://www.blogger.com/profile/03751664100920187233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-42084472347755754112009-05-19T08:37:00.000-04:002009-05-19T08:37:00.000-04:00Jaha, det verkar ju vara en ganska smart kökspryl!...Jaha, det verkar ju vara en ganska smart kökspryl! Långkok kan ju vara lite besvärliga annars när man ska passa spisen hela tiden! Lycka till med steken!Malinnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-34540838881380182102009-05-19T06:55:00.000-04:002009-05-19T06:55:00.000-04:00Petra H: Inte trodde jag att du tyckte jag var dum...Petra H: Inte trodde jag att du tyckte jag var dum, det var ju idén som var dum - för just er! :o)<br /><br />Jenny: AHA! En expert! Har du några bra recept så tas de tacksamt emot! Kram!<br /><br />Malin: Jepp, man lägger i sina ingedienser, sätter på locket och drar igång den. Typ 8 timmar senare är det klart. <br /><br />Marianne: Man har den uppe på bänken, men det är relativt svag värme som verkar länge, länge så det ska enligt uppgift bli goda grytor och sånt i den. Ska testa en stek idag, får se hur det blir (undertecknad är ju "culinary challenged"...)Victoriahttps://www.blogger.com/profile/05079650584231860297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-14803459487738871072009-05-19T05:58:00.000-04:002009-05-19T05:58:00.000-04:00Nu härmar jag Malin och undrar vad en "slow cooker...Nu härmar jag Malin och undrar vad en "slow cooker" är. Är det i stället för en gryta som man ställer in i ugnen på svag värme och låter stå i typ 6 timmar?Mariannehttps://www.blogger.com/profile/10644541964044709376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-53024325169979791582009-05-18T11:31:00.000-04:002009-05-18T11:31:00.000-04:00Hmmm jag undrar vad en slow cooker är? Är det någo...Hmmm jag undrar vad en slow cooker är? Är det något amerikanskt eller?Malinhttp://morsansvardag.blogg.se/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-16601692345097848352009-05-16T22:46:00.000-04:002009-05-16T22:46:00.000-04:00Du har redan fått tipset att bryna först, och det ...Du har redan fått tipset att bryna först, och det funkar på i stort sett all mat som du vill ska ha lite yta (och köttfärs och liknande förstås). Annars är det bara världsabäst med en slow cooker - grytor, chili, köttfärssås... Jag använder den till MYCKET! Enjoy :-)!! Kram!Jennyhttps://www.blogger.com/profile/17676263466254260585noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-22205908606146772062009-05-16T10:05:00.000-04:002009-05-16T10:05:00.000-04:00Ha ha, alltså får man välja mellan smak eller utse...Ha ha, alltså får man välja mellan smak eller utseende - låter väldigt gott!! <br />(och jag menade inte att du var dum som köpte en slow cooker, ni ska ju antagligen stanna längre i Amerikat än vi...)Petchie75https://www.blogger.com/profile/03751664100920187233noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-82648213469143794792009-05-16T09:57:00.000-04:002009-05-16T09:57:00.000-04:00SweFlo: Ah, det var ett bra tips! Det ska jag test...SweFlo: Ah, det var ett bra tips! Det ska jag testa nästa gång.Victoriahttps://www.blogger.com/profile/05079650584231860297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27312436.post-66968274799660575262009-05-16T08:31:00.000-04:002009-05-16T08:31:00.000-04:00Ett superbra tips som gör susen just för detta pro...Ett superbra tips som gör susen just för detta problem: bryn kycklingen lite innan, bara så att den får den där härliga färgen!SweFlohttps://www.blogger.com/profile/14203999389894852823noreply@blogger.com