2006-06-25

Söndag kväll

Det är söndag kväll och det är tyst i huset.
Det är bara jag som är vaken. Småkillarna snusar i sina sängar och J flög till UK tidigare i kväll. Han kommer hem igen på tisdag eftermiddag.

Klockan åtta på onsdag morgon har vi tid på amerikanska ambassaden för VISA-intervju. Undrar vad de vill veta? Talar de svenska eller bara engelska?
Kan de neka oss VISA - vad gör vi då?

Många konstiga tankar dyker upp i huvudet när det är tyst och ensamt.

1 kommentar:

Jenny sa...

De pratar både och :-)! Det är bara om/när ni pratar med konsuln som det antagligen är på engelska, då de är utsända. Generellt sett är de väldans trevliga och framför allt snabba, om man bara ser till att ligga steget före och ha allt man ska ha med sig, med sig - och lite till ;-). Annars vill de gärna skicka hem en och komplettera *suck*. Vad gäller adapter, så kommer jag inte ihåg var vi köpte vår, men det var på internet tror jag och jag tror bara att vi gjorde en sök på typ converter. Beroende på vad man ska ha dem till kan de bli både mega tunga och -dyra. Jag har vår till vår hushållsassistent och ställer undan den mellan varven, för att den är så stor och ful. Men den ska tydligen klara en symaskin också, så då antar jag att den klarar strykjärn etc också, fast jag vet inte om jag skulle ha saker i jämt och ständigt. Tänkte du på nånting speciellt som du ska ha med dig? Oj vad spännanade på onsdag, jag är säker på att allt kommer att gå jätte bra! Vi kommer till Sverige den 17:e, så då åker vi nästan om varandra! Fast om ni inte hunnit iväg då när ni tror, så vore det kul att ses igen! Kram