2009-09-17

Skruttkatten

Missen är skruttig. Han har snuva och nyser.
Tydligen är det väldigt vanligt att djur tagna från adoptionscenters blir sjuka och det är inte farligt alls, det är bara trist att vi måste bli ovänner morgon och kväll när jag måste ge honom hans medicin.

Han gillar INTE att få medicin.
Men han är inte långsint, så vi blir snart kompisar igen.
Här är några bilder:


"Mmmmmm.... det är skönt i solen!"

"Vad gör du? Vad gör du? Får jag vara med? Vad är det som låter?"

"Vadå? Det här är bara Tuppe. Han är min nya polare. Jag gnager bara lite på honom."

Intervju till fancluben kommer senare, hälsar Neo.

10 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Så sööööt!!! Pröva å lägg maten i leverpastej eller något mega-mumsigt.

Fundersam Cecilia sa...

Ja gud så söt han är!!!!!

Anna, Fair and True sa...

Han är ju bara så söt!

Desiree sa...

Ett litet charmtroll. Hoppas han kryar på sig snart. Låter som ett gott tecken att han så länge gnager lite på sin fågelkompis ;-)

Saltistjejen sa...

Men gose vilken sötis!!!!!
ojojoj! Trist med förkylningen men den går ju över.
Hahaha så han vill okcås sitta på din laptop! Det vill både Lipton och Tazo också! Tror de gillar värmen.
KRAM!

Annika sa...

Vilken jättevacker katt!! SÅ fin!!
Hoppas att han kommer att trivas hos er!
KRAM!!

Sporty Spice sa...

SÅ SÖT, SÅ SÖT! Hoppas snuvan ger mig sig snart. Och just en sådan leksak har mina katter. Grizwald biter den stackarn i håret och bunnie kickar allt vad han orkar.

Lägga medicin i mat brukar jag göra. Men leverpastej ... finns det att få tag i här i USA? Om så: var, var, var? Jag har pastejcrawings som heter duga!

Marianne sa...

Han är ursöt!

Jenny sa...

Jag vill ha en katt NU!! Gudars så söt han är!! Förresten, en fråga; Hur har du "lyckats" få bort Blogger-ramen på din nya layout - ser så mycket renare och snyggare ut! Kram!

Victoria sa...

Karlavagnen: Jag har funderat på det, men jag är rädd att han ska hitta medicinen och sen vägra äta det där mumsiga.. Leverpastej har jag inte hittat här tyvärr.

Fundersam Cecilia: Visst är han!?

Anna, Fair and True: Jepp. En riktig liten sötlök!

Desiree: Han nyser och snorar fortfarande men det blir säkert snart bättre. Tuppe köpte jag till honom så han skulle bråka med den istället för min hand (det blir så många bit- och rivmärken när han kommer igång...) :o)

Saltis: Jodå, att sitta på tangentbordet är en favvo. Jag var tvungen att starta om nyss för han suttit på en massa suspekta knappar så datorn vägrade fungera, den bara pep!! ;o)

Annika: Ja, vi hoppas att vi ska bli bästisar (bara vi får sluta tvinga i honom medicin...) och bo ihop länge, länge. Kram!

Sporty: Egentligen är det en hundleksak men så länge den funkar för ändamålet (att jag ska slippa bli sönderbiten- och riven) så må det vara hänt. ;o)
Leverpastej har jag inte hittat här, till min stora sorg!

Marianne: Jepp - nästan i klass med alla dina! :o)

Jenny: Angående Bloggerreklamen fårsvann den när jag bytte layout, helt utan att jag begrep hur det gick till! Jag gillar det också, fast det är lite besvärligt när man ska skriva ett inlägg, jag måste liksom gå in på Blogger separat och inte direkt på hemsidan som tidigare. Kram!