2013-04-18

Att ha köpt sig en liten grunka

Det kom ett litet paket i brevlådan igår, ända från Hongkong. Det var den här lilla grejen:Man sätter fast den på sin iPhone och vips så kan man ta både makro- och fisheyebilder så lätt som aldrig det. Det skulle tydligen gå att ta även ett tredje format också, men när jag provar ser jag ingen skillnad. Det spelar ingen roll egentligen, det var ju makrot jag ville åt.

Något som är dumt är att jag kan varken ha mitt fina vattenfärglådeskal eller skärmskyddet på telefonen när jag sätter dit linserna. Telefonen är alldeles naken och det känns inte riktigt bra. Men, jag får väl vara alldeles väldigt extra försiktig i fortsättningen!

Tassade ut i pyjamas i morse och testade lite, här är resultatet:Det här är en av våra MilkWeed, dvs "ogräsen" vi planterade förra året för att locka till oss Monarkfjärilar.

Jag måste testa mer, men såhär spontant så känns det som om det var ett bra köp. Jag minns inte exakt vad jag betalade men det var under $10.

Trevlig torsdag på er alla!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Desiree sa...

Spännande att det kommit sådana här grejer och tillbehör. Men jag kan nog ändå tycka att det är lite sorgligt att mobilkamerorna tar över helt. Jag är nog lite gammalmodig som ändå mest älskar min riktiga kamera. Men visst fattar jag det smidiga att kunna köra allt i mindre format.
Kram!

Annika sa...

Fint!
Får lust att köpa ett likadant, men jag gillar inte heller att ha en naken lur, inte alls. Oh well, som du säger får man väl vara en anings försiktig då.
Jag älskar också min vanliga kamera mest, tycker den är överlägsen ajfånen i allt. Men ibland är det ett måste att fota med luren.
Ha en fin helg!

Saltistjejen sa...

Å vad kul!!
Du får "klä på" telefonen mellan tagningarna haha!
Kram!

Unknown sa...

Hmmm, litet dåligt skärpedjup kan Jag tycka.
Tore