2008-03-14

Svart på svart men inget sim

Vi var ju och campade med svenska skolan för två veckor sedan och jag trodde verkligen att jag hade packat upp alla grejor sen dess.

Men - när jag skulle leta rätt på min bikini som var med fram och tillbaka (utan att den kom till användning), så var den helt borta! Jag letade bland den rena tvätten, sen den smutsiga tvätten och på alla andra ställen jag kunde komma på där den kunde ha hamnat.

Efter en hel del mödosamt tankearbete förstod jag var den var. Den låg längst ner i Långs skolrygga (vi hade med den till campingen och hade badkläder och handdukar i) och eftersom bikinin är svart och hans väska också svart hade han inte sett den.

Så den har valsat fram och tillbaka till hans skola i två veckor.

Tur att ingen annan än han själv tittar i hans skolväska i skolan. Det hade lätt kunnat bli ett och annat höjt ögonbryn då. Hrm.

Det var förresten länge sen jag hade med ett Dagens Själv, så här kommer ett foto. Så här ser jag ut JUST NU!Andra bloggar om:
, och .

5 kommentarer:

Bimbo Boy sa...

*snokar* ^^

http://www.bimboboy.com/blogg

Saltistjejen sa...

Haha!!
jag är själv usel på att pacak upp när jag rest. Tycker det är såååå trist!

Anita sa...

Hejsan
Ja det är roligare och packa, men man behöver ju sakerna igen. Ser ett program på TV om djurpoliser i Miami och det finns mycket krokodiler i trädgårdarna.

Dosiss sa...

Jag har tjatat pâ sonen att han äntligen mâste packa upp sin ryggsäck med badkläder sedan han var i badhuset med skolan i fredags. Jag delegerar.

Petra H sa...

Ha ha, det hade kunnat bli lite pinsamt!!
Japp, här är en till som är urdålig på att packa upp...
Jättesnygg bild förresten!