2008-02-06

Fotdoktorn nästa!

Idag har vi äntligen tid hos Långs "fotdoktor". Det är ett drygt halvår sedan vi var och fick hans lilla inlägg i skon och nu är det dags för uppföljning.
Hur jag än vill så kan jag inte säga att det har blivit någon förbättring alls sedan sist och jag är mycket intresserad av vad doktorn har att säga.

Den ena av Långs fötter är riktigt bra, den är nästan helt rak och vrider sig inte alls när han går. Den är lite "knubbig" eller hur man ska uttrycka det, kortare och högre än normalt men i alla fall inte sned.
Den andra foten har alltid, ända sedan han föddes, varit sämre. Den har varit mer vriden och liksom styvare och svårare att få ordning på. När Lång går (och framförallt när han springer) vrider han den foten inåt utan att han tänker på det.

Helst av allt skulle jag vilja att Lång skulle få en sån där lång skena igen som går nästan ända upp till knät, en sådan som han hade i Sverige. De fungerar i alla fall. Men det bär emot att säga det, i den här värmen måste det vara nästan outhärdligt att ha en plastskena med en tjock strumpa under hela dagarna!
Frågan är om doktorn tror att det skulle göra någon nytta, han är ju trots allt experten.

Fler rapporter kommer.

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

mallan sa...

Håller tummarna för att det går bra!

Anne sa...

Samma här, jag hoppas det blev ett mycket bra och tillfredsställande besök hos fotdoktorn så både mamma och barn är nöjda. (Jag läste först fotodoktorn och undrade vad en fotodoktor är för nåt...).
Håll oss uppdaterade!

Victoria sa...

Mallan: Allt gick bra och doktorn var mycket nöjd.

Anne: Jodå, vi är väl någorlunda nöjda, vi ska pröva med ett lite annorlunda inlägg i skon nu (ska bara ta mod till mig och ringa och beställa tid... ooooh vad jobbigt!)