2008-02-07

Två bortkastade timmar

Lång hade uttryckt en önskan om att vi skulle skicka efter Dragon Wars på Blockbuster, så jag la lydigt in den överst i vår önskelista och igår hade vi det tvivelaktiga nöjet att titta på den.

Lång tyckte den var häftig, mamman tyckte den var pissedålig. Effekterna var bra, orm-drak-monstrena var coolt gjorda men det var allt. Skådespelarinsatserna var mediokra, handlingen obefintlig och hela filmen en stor besvikelse.

Så nu vet du det. Hyr INTE Dragon Wars om du ser den på en videouhyrningsbutik nära dig.

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Jag tror att det är en sådan film som passar en kille i Långs ålder och inte dig eller mig. Han tyckte säkert att den var jättebra. Ni har helt enkelt olika filmsmak.

Saltistjejen sa...

Hehe!!!! Lite tips om vad man inte ska satsa på imorgonkväll då med andra ord..! ;-)
Jag vet ju själv att alla har olika smak vad gäller filmer. Och framförallt har man själv olika smak nu mot för ett antal år sedan. Så jag förstår att man inte alltid gillar samma filmer om man ser de med någon i Långs ålder. Kul iallafall att han gillade den! Då var det ju ändå inte helt bortkastade timmar...?

Victoria sa...

Desiree: Ja, han tyckte den var jättebra! Så jag skulle nog skrivit: "Hyr INTE Dragon Wars om du ser den på en videouhyrningsbutik nära dig, om du inte är en kille på tio år förstås..." :o)

Saltistjejen: Nej, det var det ju inte - vi fick en mysig stund i soffan tillsammans, det är man inte bortskämd med numera!

Desiree sa...

Hi hi du har helt rätt Vic. Jag har kollat in dina foton i flickr, jättefina! Det finns många där som jag tycker är otroligt läckra. Du verkar också gilla att fota ätliga saker. Du har många mumsiga kort som man skulle vilja sätta tänderna i. Du har riktigt duktig på att fota. Jag håller på att kolla in flickr just nu. Blev inspirerad av att lägga in en länk och lite bilder precis som du gjort. Gratis versionen av flickr ger ju inte så mycket minne eller man får ju inte plats med så många foton. Jag antar att du kör den verionen som man betalar för så att du får obegränsat med utrymme.

Victoria sa...

Desiree: Ja, jag betalar för att få mer utrymme, jag hade egentligen ingen särskild plan med det när jag gjorde det, men nu visar det sig vara en bra plats för just de här bilderna!

Annika sa...

Jag lovar att inte hyra den :-)
Det låter verkligen inte som min sorts film. Men, kanske min 11 åriga tös skulle gilla den?
Själv kan jag helt hoppa över samtliga "fantasy" filmer.

Lumumma sa...

Lovar att inte hyra Dragon Wars. Ha en trevlig helg! :)