2006-05-10

Entledigad.

Idag fick jag en bekräftelse på att min entledigande-ansökan är beviljad. För dig som liksom jag inte riktigt visste vad ordet entledigad betydde så betyder den förra meningen att jag har officiellt sagt upp mig och att det är godkänt. Skönt.

Om du skulle tänkas vilja söka mitt jobb så finns det här. Sök på bara, se bara till att du är väldigt stresstålig, fullkomligt älskar ohyfsade tonåringar och så ska du helst vara söt också (vaktmästarnas önskemål...) och kunna baka goda grejor till fredagsfikat.

Grabbarnas förskole- och fritidshemsplatser är uppsagda, det fick vi papper om igår på posten. Idag kom en ny lapp från samma person som meddelar att Lill har en plats på fritids i höst...? Det gick visst lite för fort där tror jag. Som tur är behöver jag inte bry mig om den lappen, svarar vi inte inom en viss tid går platsen till annan sökande och då får den väl göra det då.

Fortfarande inga papper påskrivna och inga datum satta inför flytten. Om jag vore mer lagd åt det ängsliga hållet skulle jag nog varit fullkomligt hysterisk vid det här laget, men jag skjuter bara alltihop framför mig och tänker: "- det ordnar sig!", fullkomligt övertygad om att det kommer att göra det också.

J skulle ha åkt till Japan nästa vecka, men det blev inställt. Lite synd att han inte kom iväg för Japan är ju inte det första stället man åker till sådär, men samtidigt skönt att han är kvar hemma för snablar vad grejer vi har att fixa och ställen att åka till innan vi flyttar. Varenda helg är spikad in i minsta detalj och många av vardagarna är också bokade med än det ena och än det andra. Det mesta är roliga grejor, men det tar ändå på krafterna att hela tiden vara på väg någonstans.

Jg har beordrat hem grabbarna till halv sex till middag, så det är väl bäst att jag sätter igång med den nu. Go'kväll, go'vänner!

2 kommentarer:

Sarah sa...

Jösses syrran, det verkar som att det bara är att acceptera att ni faktiskt skall lämna landet...

Vi kommer att sakna er förfärligt mycket, allihop! ser dock fram emot pinst!

Många kramar från syster Sarah

Kotten sa...

Allt löser sig till slut.

Däremot så har jag lite tendens till "planingspanik" om jag inte får datum på viktiga saker. Som när jag ska flytta, då vill jag gärna vet vart och när jag ska flytta...