2011-05-10

Åldern, eller?

Såg just att mina fingertoppar är helt skrynkliga, som när man varit i vatten länge. Läskigt! Är det åldern eller har jag kanske druckit för lite vatten?- Direkt från Victorias iPhone

6 kommentarer:

SweFlo sa...

Det var intressant att du nämnde det, jag har väldigt rynkiga fingertoppar, speciellt nu efter jag opererat bort tarmen och har dålig upptagning av vatten. Det kanske är typ en vätskebrist? Det vore ju en vettig förklaring tror jag, tack för det, har inte ens tänkt på att det inte bara är jag som har konstiga fingertoppar, utan att det kanske fanns en naturlig förklaring :-)!

KARLAVAGNEN sa...

Hmm det har jag med, men dricker vatten hela dagen... Skumt! Ålder? Knappast vi är fab kvinnor i våra bästa år (lite Karlsson på taket-varning). :-)

Malin sa...

Vattenbrist tycker jag att vi säger (med tanke på hur varmt vi har det här just nu så är det en mycket trolig förklaring till och med =) )

em sa...

Så'n har jag alltid varit - fast att jag såg ut som ett russin som barn, var nog inte så konstigt med tanke på att jag klev i Östersjön på examensda'n och inte kom upp på torra land förrän skolan började första september.
Margaretha

josefina sa...

det enda jag vet om skrynkliga fingertoppar, är att man får det om man haft händerna i vatten/fukt mkt/länge.

Kram :)

franziengland sa...

Med så snygga naglar spelar det ingen roll hur fingrarna ser ut :) .