2006-07-21

Gårdagen...

...spenderades mest åt shopping och nöjen (nån gång måste man väl ha lite trevligt också...?).
Vi åt frukost väldigt sent eftersom J sovit dåligt och behövde sovmorgon.
Sen packade vi in oss i den skållheta bilen (tack o lov för AC!) och åkte till ToysRUs, för killarna (och vi) börjar tröttna på att de inte har något att leka med. Man kan bara spela UNO och Skipbo ett antal gånger innan det börjar bli tradigt...

Ett antal grejor införskaffades, bland annat målarbok och ett storpack kritor till Lill som plötsligt visat oanade talanger vad gäller färgläggning i väntan på mat.

Sen bestämde vi oss hastigt och lustigt att gå och se "Pirates of the Carribbean, dead man's chest" på den stora biografen i Sawgrass Mills. Jag tyckte nog att filmen var bra även om handlingen var i tunnaste laget, men bara jag fick vila ögonen på Johnny Depp och Orlando Bloom var jag nöjd.

När filmen var slut tog vi en sväng in på Super Target, den närmaste stormarknaden, och handlade en del mat och annat som behövdes, bland annat kökshanddukar. Ni antecknar, va?!?

Resten av kvällen tillbringades inomhus, det blixtrade och regnade så det stod härliga till. Det är ju trots allt regnperiod och orkansäsong här.

Idag ska vi åka till Weston och titta på några hus, det är vår kontaktperson här som ska hjälpa oss att hitta något eget. Vi får väl hoppas att vi hittar något bra.

Jag återkommer med rapport om detta!

Inga kommentarer: