2006-07-09

Inte sant

Ibland tror man att tingen har gaddat ihop sig emot en.

Som det här med vår fläkt på taket. Den bestämde sig för att lägga av för en tid sedan och har sen vägrat att gå igång. När vi försökte slocknade hela huset. Det hela slutade med att vi fick ta dit en elektriker som höll på en hel kväll, var uppe på taket, uppe på vinden, inne i tvättstugan (där proppskåpet sitter) och halv tolv på natten så fungerade den snabla fläkten.

Och så det här med AC:n i bilen. Lagom till att vi ska sälja bilen så lägger AC:n av. I värsta sommarvärmen. Jätteskönt att åka bil då. Inte. Vi har fortfarande inte fått den lagad och vi måste sälja bilen nu. Jättekul.

Och så idag. Jag drar igång en tvätt (för jag vill verkligen inte packa ner smutstvätt, det bär mig emot, tänk att om X antal veckor få en full tvättkorg med smutsiga underkläder som har legat till sig i X veckor, nej jag vill verkligen inte det, kalla mig tramsig men nej tack) och så upptäcker jag att trumman inte snurrar.

Den vägrar. Den pumpar i och ur vatten hur snällt som helst, men trumman roterar icke. Jag får psykbryt och tillkallar J som inte heller blir jätteglad.

Tack och lov för kanongrannarna A&D som dels lånar ut sin tvättmaskin till min blöta halvlöddriga tvätt och dels fixar den dumma maskinen så jag kan tvätta det sista.
Alla borde ha såna grannar!

Efter tisdag kommer det inte att komma några fler texter här på ett tag, jag vet inte när vi kan fixa en dator på nya stället, men håll utkik så kommer det ett inlägg när du minst anar det!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Fy vilken otursdag!
Önskar er stort lycka till med flytten, och jag tycker det är så otroligt tufft och häftigt att ni törs ta det steget...

Jag har bott i samma lilla byhåla i 32 år :)

*kram*

Jenny sa...

Åh så spännande!! Jag håller alla tummar för att allting med flytten går bra! Om ni bor på hotell första tiden, kommer det säkert att finnas internet där :-), så vi håller utkik minsann!! Hör av dig om det är nånting du behöver hjälp med/undrar!! KRAM