2007-01-25

Swedish Delights


Nu har jag äntligen ägnat den skamligt eftersatta sidan Swedish Delights lite tid, så nu finns det ett gäng nya halsband att titta på och flera av de "gamla" har fått nya, fina bilder. Jag har bara hunnit fota en del av de nya halsbanden jag har, men det har varit mulet och regnigt hela dagen så jag har inte kunnat fotografera. Men flera bilder kommer inom kort!

4 kommentarer:

Ica sa...

hej. kollade in din bilddagbok. Gosh, vad det ser härligt ut att bo i Florida. Jag tänkte åka dit efter sommaren och kolla runt lite. Bilderna fick ju inte mig direkt avskräckt.

Annie alias UFOt sa...

Supersnyggt halsband!

Själv har jag i dagarna gett mig på att virka halsband med smyckestråd. Jag virkar in lite swarowskikristaller och småpärlor här och var, kolossalt enkelt och resultatet ser oerhört artistiskt ut!

Johanna sa...

Hej Victoria! Nu är jag tillbaks i bloggvärlden igen, om du kommer ihåg mig. Det blev problem med min förra blogg - gick ej att lägga in nya inlägg. Så nu har jag efter mycket om och men startat en ny blogg!

Jag är inne på din blogg dagligen och kollar på dina fina smycken. Jag har fått så mycket inspiration från att titta på dem, du gör verkligen jättefina saker. Jag måste bara fråga dig vart du köper de där fina låsen, togglelåsen tror jag de hette, och instickslås. Och hur gör du för att få till sådana där "tofsar" som du har på smycket "Bold aqua". Jag har gjort så att jag har fyra lika långa wiretrådar som jag trär dubbelt på (alltså två lika långa på varje sida), sedan trär jag alla fyra genom en stor pärla så att jag får fyra trådar att trä på också sätter jag fast en klämpärla längst ner, är det så du gör? Finns det något smidigare sätt? Oj, vad många frågor jag kommer med. Jag förstår om du vill inte vill avslöja dina "yrkeshemligheter" men jag skulle bli jätteglad om du gjorde det!

Ha det bra. Hoppas vi hörs mer via bloggen, alltid kul att prata med någon som har liknande intresse.

Anne sa...

Jag har köpt några smycken av Victoria, de är verkligen superfina! Finare i verkligheten än på bilderna. Kan rekommendera alla som tittar att slå till. Det blåa armbandet jag köpte har jag på mig nästan varje dag. Får nog återkomma med en beställning till sommaren igen...
-Anne