2007-03-07

En utmaning!

Jag har blivit utmanad av Fia
att skriva ner sex underliga saker om mig själv!

Here it goes: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag äger ett, säger ett, exemplar av Guiness Rekordbok. Min man ägde också ett exemplar när vi flyttade ihop. Från samma år!

2. Jag har fött två barn utan några större problem men när jag skulle dra ut en visdomstand som skavde mig i kinden, grät jag så mycket att tandläkaren förbarmade sig och slipade lite på tanden istället. Det blev bra det också.

3. Jag är Lars Vegas Trios största fan.

4. När jag inte kan sova, funderar jag på vad jag skulle vara för en karaktär i Star Trek Voyager-serien. Det funkar alltid - jag somnar direkt.

5. På grund av min neurologiska sjukdom, kan jag inte sövas med en spruta vid en operation. Jag måste sövas med mask - annars kan jag sluta andas.

6. Om det gick, skulle jag vara gravid jämt. Sådär lite lagom, med lagom mage.

Sådärja, det gick ju någorlunda bra. Fast jag tror knappt att det finns någon enda människa kvar på hela internet som inte redan fått denna utmaning. Men om du, just DU som läser detta, inte har blivit utmanad, känn dig träffad!

Andra bloggar om:
, , , , och .

3 kommentarer:

Fia sa...

Wow det var snabba ryck! Så du och din man hade liknande grejer ni också, vad kul att läsa!

C sa...

Spännande...

Jag gillade också att vara gravid, typ nu fem år senare när jag förträngt allt det jobbiga...

Annie alias UFOt sa...

Tack för sömntipset! Jag är inne i en speedad period just nu med mycket jobb och en hel del annat att grunna över, så jag har lite svårt att koppla av. Men det här låter ju som den ultimata metoden ;-)