2007-03-22

Torrt

Det har regnat väldigt lite den sista tiden och det har medfört att det har införts restriktioner vad gäller när och hur länge man får vattna sin gräsmatta, tvätta sin bil osv. I vårt område får vi bevattna vår gräsmatta varje måndag, onsdag och lördag mellan 4 och 8 på morgonen. Detta medförde att vi var tvungna att ändra vårt bevattningsschema, som är automatiskt. Vi har några grunkor i gräsmattan som sprutar vatten på morgnarna, men inte rätt dagar enligt de nya reglerna.

Det var inte jättelätt att förstå hur det skulle göras:Tur att både J och jag är såna genier vad gäller elektriska mackapärer....

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Desiree sa...

Verkar smidigt med de där bevattningssystemen. Vi skulle också behöva investera i ett sådant. Just nu har vi bara vanliga vattenspridare men de räcker ju inte riktigt till på sommaren då det är varmt och torrt.

Victoria sa...

Desiree: Ja, det är väldigt praktiskt - det är bara att ställa in vilka dagar,hur dags på dagen och hur länge och sen sköter det sig alldeles själv.

Fia sa...

ja...jättesmidigt...men det gäller ju att förstå den där mackapären också. Det tvivlar jag på att jag skulle klara. Suck.