2007-04-12

Oj oj

Vi hade tid hos ortopeden med Lång igår.
Den som inte följt undertecknad sedan tidernas begynnelse, vet kanske inte att Lång är född med ett fel på fötterna, kallad vridfot, eller klumpfot som det hette förr.
Jag hade inte så stora förväntningar, kanske att vi skulle få träffa doktorn, han skulle titta lite på Långs fötter och att vi sen skulle få en ny tid för att ta mått till nya skenor och skor. Sen skulle vi få vänta och vänta och vänta...

Men oj vad jag bedrog mig.
Det togs nya röntgenbilder på hans fötter, doktorn kom och pratade med oss och det bestämdes att han inte längre ska ha skena på höger fot, den är, och jag citerar:" a winner!". Vänster for däremot behövde lite hjälp för att bli bättre: den skulle gipsas. Innan vi visste ordet av var Långs vänstra underben gipsat nästan upp till knät. Han verkar tycka att det är OK, det enda som är synd är att han ju inte kan bada och det blir lite krångligt att duscha.

Här har vi underverket under tillverkning:Gipset ska bytas en gång i veckan och foten tänjas lite mer varje gång.
Jag vet inte hur länge vi ska hålla på med gips, det beror på hur foten svarar på "behandlingen".

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

Desiree sa...

Hoppas Lång slipper gå med gips allt för länge. Framförallt hoppas att behandlingen svarar mycket bra och foten blir bättre eller helt bra.

Åsa sa...

Vi önskar lycka till med foten. Kul att läkaren verkar vara en person med lite "go" i. :-)

mallan sa...

Bra att ni fick hjälp o att de tog det på "allvar"! Hoppas det blir bra snart & att han slipper gipset!

Ha en bra helg!