2007-07-27

Apostlahästarna

Kan med stor glädje och illa dold stolthet meddela att jag kommit igång med mina morgonpromenader igen. Jag gick igår och idag, det måste väl räknas som att komma igång!? Jag tar det lite lugnt så här i början, lyssnar på "Luftslottet som sprängdes" och irriterar mig på att det inte finns några fler böcker i den serien av Stieg Larsson.

Nåväl. Våra nyfunna svenska bekanta som bor i vårt område åkte till Sverige idag, med två små barn och en söt liten hund. Jag önskar dem all lycka till, vet hur det är att flyga med småbarn. Lång och Lill är tack o lov tillräckligt stora för att roa sig själva långa stunder, men en två-åring..? Phu! Men det går säkert bra. Jag skjutsade dem till flygplatsen och körde tillbaka deras bil hem igen.

And now over to something completely different.

Killarna tjatar att vi ska åka och titta på den nya Simpsons-filmen, vi får väl se om vi tar en sväng efter lunchen och kollar om det finns några biljetter framåt eftermiddagen. De har aldrig sett Simpsons förut, men TV:n är full av reklam för filmen och de går runt och sjunger "Spider pig, Spider pig, does whatever a Spider pig does..." Man kan bli knasig för mindre.

Nu ska jag lyssna på den sista CD:n av "Luftslottet som sprängdes".

Andra bloggar om:
, , och .

2 kommentarer:

JaCal sa...

Japp! Det räknas som att ha kommit igång! ;-) Jag älskar att gå - och jag har utvecklat en bra teknik att gå och läsa samtidigt (kräver många raksträckor...). Det var så jag gjorde ett rejält vikthäv för några år sen. Körde VV och gick. Gick och gick och gick runt Stockholm och när man väl kom igång är det ju så skönt. Jag gick faktiskt ner massor i Stockholm i somras - troligtvis för jag faktiskt rörde på mig massor också. Här blir det ju inte så... är det inte för hett så är det svårt att komma iväg och gå när man inte kommer "någonstans". Men har tänkt komma igång i höst när det är inte är så förbenat hett på kvällarna... En bra ljudbok borde ju locka... man får bara höra fortsättningen om man går samtidigt...

Desiree sa...

Hur långt brukar du gå? Finns det olika slingor du kan välja på i ert område? I sverige är det ju mycket lättare att få "gratis motion". Jag lyckades faktiskt gå ner i vikt några kilo då vi var där på semester men nu verkar vågen stå still fast jag verkligen tänker på vad jag stoppar i mig och går till gymet 3 gånger i veckan. Blää, jag är lite sur på vågen just nu faktiskt. Kör du med stegräknare när du är ute och går? Brukar du lyssna på musik eller ej? Vilken tid på dagen tycker du bäst om att gå ut och gå? Trevlig helg.