2007-07-18

Pratblogg

Jättebusigt att ha en pratblogg på en onsdag! Här kommer Grabbarna Grus till tals.Andra bloggar om:
, , och .

7 kommentarer:

Desiree sa...

Hej Viktoria, gillade verkligen din pratblogg idag med killarna. De verkar vara hur snälla, mysiga och underbara som helst. Jag tycker att de båda är rätt lika dig. Extra gulligt var det när Isak skulle vinka hejdå. Ha en bra dag i det soliga florida.

Anne sa...

Hej mamma Victoria!
Oj, vad roligt med pratblogg igen och att få se dina barn. Vilka söta och fina barn du (men det visste jag ju redan efter att ha sett dem på bilder i fotodagboken)! De verkar vara så snälla och fina killar! Jag tycker också de är rätt lika dig.

Hej killar!

Vad bra ni var framför kameran, ni var väldigt duktiga!

Vilken bra sommar ni verkar ha med mycket bad och skoj. Ankorna som bor nära er verkar vara jättegulliga.

Matildas fikarum sa...

Men gullsnuttar! Nu blev jag på bra humör igen. Tack, tack!

Camilla sa...

Hej! Vad kul att "träffa" dina killar. Väldigt lika mamma.
Kram på er

Monica sa...

Vilken härlig pratblogg! =) Killarna är såååå söta!

Maria sa...

Wow! vad roligt med en pratblogg, det är något som jag aldrig har sett förut. (blev lite osäker på var utropstecknet ska vara efter att ha läst ditt inlägg "Det talade ordet vs. det skrivna", jag är inte ironisk, utan vill bara att du ska veta att jag blev glad när jag lyssnade på ditt inlägg)

Vilka gulliga söner du har. Själv har jag tre (2 flickor, 7 o 15 och en pojke på 10) och jag skulle nog få spika fast deras skor i golvet för att få filma en intervju med dem men när jag har byggt upp tillräckligt med mod så ska jag också gör en pratblogg och kanske att jag kan övertala lilltjejen, Linnea i alla fall.


Mvh Maria i Köping, Västmanland

Camilla sa...

Ahhh gud så söta dom är !!! Dom verkar så snälla och goa. Och som jag sa innan mycket lika sin mamma och pappa. Kram / Camilla