2007-08-07

Man hör det man vill höra...

När vi var i Sverige tidigare i somras köpte vi Markoolios platta "Värsta plattan" till killarna. Vi upptäckte tidigt att den inte var något som vi egentligen ville att de skulle lyssna på, men nu när vi väl hade gett dem den kunde vi inte gärna ta tillbaka den med förklaringen att "han sjunger om så snuskiga saker"...

Jag höll på att gå i taket när vi lyssnade på "Ingen sommar utan reggae" i bilen och jag TYDLIGT hörde honom sjunga "...samlag på rummet, springa runt och hustla..." och det var SÅ nära att jag tog CD:n på studs och kastade ut den genom fönstret. Häromdagen hittade jag CD-fodralet och kollade in texterna och ser att texten egentligen lyder "...samla på nummer, springa runt och hustla...".

(Rodnar)

Andra bloggar om:
, och .

3 kommentarer:

JaCal sa...

Haha! Du får glatt säga med pokerfejs (om frågan uppkommer) att nej nej, han sjunger ju "samtal". Och varje gång den spelas får du sjunga med och högt "samtalpå rummet, springa runt och hoppa". Och råka spilla mjölk på fodralet.

Markoolio kan vara kul i små, små doser... Som när man är hemma på besök i Sverige för det är så svenskt. Men tror nog inte att jag skulle gå så långt som att köpa en CD... ;-)

Desiree sa...

Hi hi ja det kan bli många skratt när man lyssnar på texter och sedan läser dem så kan det ofta vara så att man hört helt fel. En arbetskompis dotter som var 7 trodde att Tom Jones låt "Sex Bomb" var "Sex barn (alltså 6 stycken barn)".

Petra H sa...

Ha ha, den var rolig! Jag läste någonstans att Markoolio fått kritik för just den sången men jag läste aldrig hela artikeln (eftersom jag inte hade hört låten) så jag vet inte varför.