2007-08-22

Ordlös Onsdag: Vad finns under DITT tangentbord?Fler i kedjan

Andra bloggar om:
, , och .

12 kommentarer:

Victoria sa...

Skulle just ha en penna, men kunde inte hitta någon. Fick ett infall och lyfte på tangentbordet för att se om det kanske hade rullat in under och detta är vad jag fann:

En klocka som jag letat jättemycket efter, en kulspetspenna, en brun krita, en liten plastficka jag använder till små smycken, ett litet hänge med en sötvattenpärla (det borde varit två hängen, var är den andra tro???), en grej till den där träningsbollen vi köpte och som är trasig men vi hittar inte kvittot så vi kan inte lämna tillbakas den, en kapsyl och en bit chips.

Har du tittat under sitt tangenbord idag??

Kent Filppu sa...

MEd bärbar dator tittar man ofta under tangentbordet, varje gång man flyttar datorn, men med en knappt tvåårig tjej i familjen får man leta allt möjligt på de mest otänkbara ställen. Så varje låda eller väska är en potentiell skattkammare.

Maleé sa...

Hur får ni in nåt under tangentbordet? Mitt ligger platt på skrivbordet och där finns inte plats för nåt alls. Tur för mig verkar det som :-)

Victoria sa...

Kent: Oooooh, spännande! Man vet aldrig vad man kan hitta... :o))

Maleé: Jag har två "ben" som man kan fälla upp framme under tangentbordet, så att det lutar lite grann, jag förmodar att det ska vara mer ergonomiskt så.

Sigrinn sa...

hehe, rolig bild!
jag hittade ett visitkort från fotoverkstan under mitt, annars inte ens ett tunt lager damm (till min stora förvåning)
det nya ergonomiska är att tangentborden ska luta nedåt, inåt mot skärmen, ska bli en bättre vinkel för handlederna då, så enligt de nya rönen (om man nu går så mkt efter sånt) så är det bättre att ha tangentbordet platt än på de där vanliga benen...

Lena sa...

Det är tur jag har en laptop, annars skulle mina saker också migrera in under tangentbordet, det är jag säker på.

Marianne sa...

Hemma har jag inget eftersom tangentbordet ligger platt och jag alltid lägger undan det när jag inte använder datorn. På jobbet har jag en bunt med kvitton på sådant som jag lagt ut för själv.

Åsa sa...

Jo, jag undrar hur ditt tangentbord ser ut?

Magnolia sa...

Ja...under mitt får det bara plats lite damm möjligen! Det var väl vad jag hittade!

Lisa sa...

Jag har bärbar, men några papper och ett tiocentsmynt har jag i alla fall lyckats få in under den...

Härensjö sa...

Rolig bild! jag hittade precis en bild pa min boss som jag hade lovat scanna in och skicka ivag. Hon sa till mig i Tisdags, dax atrt gora det nu! hade totalt glomt bort det.

Nejma sa...

Haha, under min bärbara finns bara mina knän så där är det lugnt. Under tangentbordet på den andra har jag inte vågat titta på ett tag, det kan nog finnas en hel del.... Får nog ta och kolla det en dag här nu snart. Det är tur att den datorn inte används så ofta. *s*