2007-09-18

Ordlös Onsdag - Rapids Water Park i West Palm BeachFler i kedjan

Andra bloggar om:
, , och .

12 kommentarer:

Victoria sa...

Den gröna banan till vänster åkte jag faktiskt, annars är jag en rent förskräcklig kruka när det gäller vattenrutschbanor. Och jag dog inte (även om jag trodde det ett tag)!

Kent Filppu sa...

Det ser ju riktigt kul ut. Synd du inte åkte nåt mer.

Guava sa...

Vattenrutschbana är ungefär det enda jag vågar åka.

Kanske dags för en tur till Suan Siam...

Åsa sa...

Jag har också en badbild denna vecka, blir lite avundsjuk eftersom ni har bättre badväder än oss :(, du får bada lite åt mig med. Ha så kul!

Sarah sa...

Jag tänker direkt på min stora son Isak, han hade gärna velat åka!!!

Marianne sa...

En sån park var vi på när vi var i Fort Lauderdale för några år sedan. Det var så varmt på marken mellan attraktionerna att vi fick gå på vattenslangar som låg utlagda. Själv är jag också för feg men barnen hade kul.

Nejma sa...

Åh, jag har har faktiskt aldrig åkt vattenrutchbana! När jag var liten älskade jag att åka rutchkana, trots att jag är en riktig fegis. Jag undrar om jag skulle våga åka nu som vuxen.... Fast mina barn skulle helt klart älska det. *s*

Åsa sa...

Trodde aldrig jag skulle göra det, men nu längtar jag faktiskt tillbaka till Florida! Här öser regnet ner och det är inte ens 10 grader ute... Kanske skulle jag inte vara så modig som du och våga mig på den där förstås :/

Mimo sa...

Det ser fullständigt livsfarligt ut, i alla fall för en fegis som undertecknad ;)

Desiree sa...

Den ser helt underbar ut. Jag hade gärna velat åka den där gröna banan. Jag är inte heller så modig och åker helst snälla saker.

Pumita sa...

Ojojoj, det där är inget för mig... varken med eller utan vatten. ;D Åkte berg- och dahlbana en gång och aldrig mer. Mitt balanssinne klarar inte de kurvorna.

Pumita sa...

Och inte kan jag stava heller... berg- och dalbana menar jag förstås. :/