2007-10-08

IKEA!

Nu har vi äntligen fått datum för öppnandet av IKEA i Sunrise; den 17:e oktober!
Som grädde på moset har jag fått en specialinbjudan via en svensk mamma på Svenska Skolan, så jag ska gå dit den 13:e och kika.

Åh, vad jag längtar!

Förresten, varför är det så himla svårt att få till håret sådär fint som frissan gjorde det? Hur jag än blåser och fixar och borstar, inte F-N ser det ut som när jag var nyklippt! Snablar också.

Andra bloggar om:
, och .

6 kommentarer:

Petra H sa...

Grattis till Ikea, vad kul att ni får en Ikea i närheten! Varje gång du får lite hemlängtan, kan du åka dit och köpa lite knäckebröd eller Daim-bitar!
Jag har aldrig lyckats få mitt hår att se ut som hos frissan - men det är ju så klart deras jobb...

Desiree sa...

Kul med IKEA. Toppen att du får gå dit lite innan och förhandsgranska. Lite extra spännande. Nu slipper du frakta saft i resväskorna :-)

Vet precis vad du menar när det gäller att försöka få till håret så som frissan gjort. Det är i princip omöjligt. Maken undrar alltid varför jag inte kan få till det så där fint som frissan gjort. Jag brukar tänka att han ska slänga sig i väggen och inte ens säga så.

JaCal sa...

Jag är oftast ganska nöjd med att vara gift med en geek - det är rätt praktisk. Men de finns dagar då jag undrar om jag inte skulle gift en frisör istället... med plattång och superhårfön i bagaget...

Härligt med IKEA! Mitt ligger 30 minuter bort (i icke-rusning) - det är lagom... skulle bli för tok för mycket godis om det låg närmare. ;-)

Annika sa...

IKEA!! YAY!! Good for YOU!! Jag har ca 45 minuter till IKEA. Jätteroligt att ni har fått butiken hos er nu också! Har en känsla av att du kommer shoppa tills du droppar där... :-) Ha så KUL!!
Och nej, att få håret att se ut som det gjorde hos frisören är stört omöjligt! Trist, men sant...

Sporty Spice sa...

Grattis till IKEA. Det är ju nästan som att åka hem till Sverige. Och deras Food Market är to die for. Jag är aldrig längre än 20 minuter från en sillburk.

Min svenska frisör (Darren på D.O.M Hairdressing) klipper så att det ser exakt ut som man vill även när man fixar det själv. Det har jag inte hittat någon som kan här i CT. Men ser frisören ut som Dolly Parton i håret ska man kanske inte ha sög höga förväntningar ... =)

Victoria sa...

Petra H: Daim, det är nog min bästa godis tror jag! Det blir jobbigt att gå ner i vikt nu...
Desirée: Va, säger han så?! Jag tycker att du ska SÄGA att han ska slänga sig i väggen! :o)
Jacal: Jo, jag är faktiskt lite orolig för det där med godisinköpen... Jag måste lära mig att inte köpa bara för att det finns. Det blir svårt...
Annika: Jo, just nu känns det som om jag kommer hänga där varenda dag och äta lunch, köttbullar med lingon varannan dag och så gravlax tallriken varannan dag... Jag kommer rulla fram.
Sporty Spice: Ja - tänk att kunna äta senapssill när man vill!! Jag är en lycklig människa.

Kram på er alla!