2007-10-18

Ikväll kommer tandfén!

Lill har lustiga tänder. I vanliga fall ramlar en tand ut innan det kommer en ny. Lill får sina nya tänder medan mjölktänderna fortfarande sitter kvar och det ser lite knasigt ut...

Men nu har äntligen den första lossnat, med lite hjälp från J:Ta-daaaa!Och här har vi den lilla rackaren:Andra bloggar om:
, och .

4 kommentarer:

Sarahs sida! sa...

Mosters duktiga pojke!!

Petra H sa...

Usch usch, jag kommer ihåg hur mycket jag hatade att tappa tänderna! En gång fastnade en lös tand i min Kalles Kaviar-macka... har inte ätit en sådan sedan dess... Och inte kom det ngn tand-fé heller :-(
Lill måste dock vara stolt ikväll!

Victoria sa...

Sarah: Ja visst är han duktig!
Petra: Jag tappade en riktigt stor tand en gång när jag tuggade på knäck (fast det har inte stoppat mig från att äta knäck, tyvärr...)

Anonym sa...

Hej Victoria!
Det här är min första kommentar till dig, fast jag läst din blogg ganska länge nu. Jag bodde i Florida (Boca Raton) för tio år sedan och känner igen mig jättemycket i det du skriver. Vi bodde där i två år. (Och hade också en röd Dodge Caravan!) Till saken: min son har också haft "dubbeltänder" som han kallade det. Hans permanenta tänder var nästan helt uppväxta innan han tappade mjölktänderna. Så han har aldrig haft "glugg"!
/A