2007-11-12

Neverending work

Alltså, det är inte det att jag inte gillar att städa (jo det är det i och för sig, ingen gillar väl att städa sådär värst mycket, eller?) men det jag hänger upp mig på är att det inte räcker med en gång. Man måste göra det igen och igen och igen.

Varför räcker det inte med att man städar en gång och så var det klart sen?
Nej, det blir stökigt på skrivborden och sandigt på golvet och tandkrämskladd i handfaten och dammigt på borden hela tiden!

Åh, vad det är synd om mig.

Andra bloggar om:
, och .

8 kommentarer:

Annika sa...

usch, Victoria, det är den EVIGA konstgjorda andningen..städa, städa och plocka och plocka!! VRÅL vad trist det är..
Har faktiskt en kompis här som älskar att städa...Hennes hus är jämt perfekt...I wish it was me!!!

Lullun sa...

Ja du, ett verkligen stort problem. Ge mig, och världens alla andra kvinnor (& män...) besked när (inte om - man måste ju vara positiv) du finner en lösning! :-)

Anonym sa...

Men tänka sig, det händer hos andra och inte bara hos oss alltså :) Säger som lullun, säg till när du hittar lösningen.

Ha en bra vecka!

Kram
Mia i Berga

Anne sa...

Hehe, gör som Sporty Spice (som inspirerade mig) och beställt ett start kit från Method. Så fräscha produkter även icke städsugna typer (som jag) blir sugen börja moppa.

aurorabuddha sa...

Det ar synd om mig ocksa. Vi har tre hundar... och nar det regnar, antligen, sa forvandlas var grasmatta till en lerpol - halften glider ut pa gatan och resten hamnar inne... Det har inte regnat pa jattelange har i SA, men jag ger mig tusan pa att det kommer att gora det nar jag har gjort julfint. :o/

Saltistjejen sa...

Å jag tycker det absolut tråkigaste i hela världen vad gäller städning är att dammsuga!!! Vet inte varför, men det är verkligen tråååååkigt. Att plocka undan eller städa kök o badrum är helt ok tycker jag. Inte direkt roligt, men okej. Men dammsuga. Fyyyyyy vad triiiiiist!!!!
Funderar helt seriöst på en sådan där dammsugarrobot...

Sarahs sida! sa...

Gör som jag, syrran! Skit i det!

Kram S

SweFlo sa...

Jag tycker att man har precis fått lite ordning, så kommer resten av familjen hem och PANGä är det himla rörigt igen! Lätt att tappa lusten (inte för att jag hade någon städlust innan...) Det är bara deras fel att det är stökigt, BARA deras fel! He he...