2008-01-22

The godess of spill and dräll

Det är jag det. Jag tror inte att jag kan åka och handla utan att komma hem och finna att någonting har läckt i någon kasse. Är det inte mjölk i halva bagagen så är det shampoo på makaronipaketen.

Idag hade jag äppeldoftande diskmedel som rymt ur sin flaska och kladdat ner allt annat som fanns där.

Jätte. Jätte. Jätte. Kul.

Och så Dagens Själv (jag lyckades faktiskt smila idag):


Andra bloggar om:
, och .

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hm, välter dina kassar ofta eller är det själva förpackningarna som läcker??
Jag har märkt att vi mycket oftare får läckande mjölkpaket här än vad vi fick i Sverige. Vet inte ifall terorna är något sämre kvalitet eller vad det beror på. Det är iallafall ytterst irriterande när man upptäcker att man har mjölk överallt där det absolut itne skulle vara någon.

Desiree sa...

Jag hatar förpackningar som läcker. Vi köper ju våran mjölk på halvgallons plastförpackningar och hitills har de inte läckt, ta i trä. Kanske kan du ha några plastbackar i baggageutrymmet som du kan ställa kassarna i så att de inte välter.

aurorabuddha sa...

Ah, ar inte det det varsta! En gang hade jag en flaska har mousse som bara satte igang att lacka ut skum... det gick inte att fa stopp pa. :o/

Petra H sa...

Usch, vad jobbigt att komma hem med en massa spill och klet i kassarna. Själv tappade jag en stor burk med nötter i golvet i förgår - O hade inte skruvat på locket ordentligt, grrr... han dammsög iaf upp allt själv!
Fint foto på dig, kul att få se dig le ;-)