2008-01-18

Show and tell - mitt skrivbord

Så var det dags för veckans show and tell igen och den här gången hade jag skrivit upp det ordentligt i almanackan så jag kom ihåg det utan problem!

Jag har ju två skrivbord, ett där datorn står och som i vanliga fall ser ut så här:


Ja ni ser ju vilken hemsk röra det är. Diverse papper, almanacka, gamla kvitton, skålen jag hade frukosten i, kameror av olika slag, kalasinbjudningar och gamla colaburkar samsas om platsen.

Tyvärr ser det ut så där för det mesta, men dagen till ära städade jag lite:


Lite bättre, eller hur!?

Sen har jag ju mitt skrivbord där jag sitter och pysslar med mina pärlor. Där är det alltid en enda röra så där städade jag inte.


Jajustja, så här ser jag ut idag:Andra bloggar om:
, , och .

6 kommentarer:

Anne sa...

Kul du visade och kom ihåg fredagstemat. Annars hadet det blivit bannor ;) Nästa vecka är det vatten.
Wow, du körde före och efter-bilder.
Roligt ha en bild av hur det ser ut där du sitter och pysslar på om dagarna.
Ditt smyckeshörn var inte alls stökigt, kreativiteten behöver för övrigt lite kaos omkring sig för att spira. Jag kan tänka mig det behövs mycket ljus när du jobbar med dina pärlor, säkert smart ha bordet intill vid fönsret.
KRAM!

aurorabuddha sa...

Du ser lite trott ut, dear. :o(

Ditt skrivbord ser ut som mitt, kanske lite varre. Na, jag skoja' bara! :o) Fore och efter!! Det skulle jag ha tankt pa! Sa fint du har!

Jag har ocksa parlor! Beads! Miljoners!! Vill du se ett kort av dom nan gang?

Victoria sa...

Anne: Jag skrev upp det som sagt, annars hade jag verkligen fått skämmas och bannor hade varit på sin plats! Ja, det måste vara mycket ljus när jag håller på med pärlorna, annars blir jag jättetrött i ögonen av ansträngning. Kram!

Aurorabuddha: Jo, jag är faktiskt rätt så trött och blek, känner mig inte riktigt piggelin. Promenaden idag tog minst en kvart längre än vanligt, inte bra. Klart jag vill se massor av bilder på dina pärlor, fattas bara annat!! Lova att du lägger ut dem snart, snart!! Kram!

Annika sa...

Kul med före och efter...
Pärlhörnan är kreativ och bör inte städas, det förstår jag!
Och imorrn är det EFIT...

Anna sa...

Inte så himla stökigt tycker jag. Kan det vara en "personlig almanacka" jag skymtar på bilderna?

Desiree sa...

Roligt att du kom ihåg fredagstemat. Det är som sagt jättekul att se hur allas skrivhörnor ser ut. Oj vilken städrunda det blev på skrivbordet. Smyckeshörnan såg inte alls rörig ut tycker jag. Vad mysigt att ha en alldeles egen pysselhörna. Ha en bra fredag.