2008-02-20

Styrelsemöte

Idag har vi årets första styrelsemöte i SWEA South Florida, och vi ska vara här hemma hos mig den här gången. Jag har gjort det lätt för mig och beställt pizza, har bara gjort en liten sallad, köpt vin och bubbelvatten och så lite snacks att knapra på medan vi väntar på att alla ska komma.

Vi blir nio personer och jag har haft ett sjå med att få ihop stolar, glas och annat till alla. Men jag antar att det inte är hela världen om alla inte får likadana glas till sitt rödvin.

Killarna har flytt fältet och åkt och bowlat, vi får väl se om vi fortfarande håller på när de kommer hem eller hur det går. Det brukar vara rätt så utdragna historier, de här mötena.

God natt!

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Malin sa...

Hoppas ni hade ett trevligt möte och att ni smidde planer på att hoppa in i en bil och komma den här vägen inom snar tid:)Hälsa alla!Vi har vårt första möte på Söndag.

Mimo sa...

Hoppas att mötet gick bra!

Var tidigare med i SWEA Madrid och layoutade bl a tidningen under flera år. Nu fyller inte SWEA en så stor funktion för mig längre, så jag har hoppat av.

Ps) Bra gissning på mitt makrofoto, svaret kommer om en vecka :-)

Annika sa...

Jag har också hoppat av SWEA, för en hel del år sen. Men man vet aldrig, kanske går jag med igen? :-)
Hoppas ni hade det bra på mötet. Låter perfekt med pizza och lite vin och vad spelar det för roll om det dracks ur udda vinglas? Nada!!

Desiree sa...

Vad kul! Det blir säkret jättemysigt. Här har vi inget SWEA. Finns för få svenskar i Birmingham. Vad brukar man göra under mötena? Umgås bara eller har ni också andra aktiviteter?

Victoria sa...

Malin: Jodå, vi hade trevligt som vanligt och mycket snack blir det. Jag vet att flera i styrelsen kommer komma bort till er till festen! Jag kan tyvärr inte komma, eftersom vi har kort om lärare på Svenska Skolan den söndagen allaredan så jag kan inte vara borta då.

Mimo: Jodå, allt gick bra! Jag ska kika vad de andra gissat på fotot också.

Annika: Det har du rätt i, ingen brydde sig att jag inte hade nog med rödvinsglas. Det är ju jag själv som lägger press på mig själv, ingen annan.

Desiree: Det här var ett styrelsemöte, så vi pratar om pengar, aktiviteter som är på gång och lite sånt där. Det är alltså ingen social aktivitet utan ett "riktigt" möte som vi har en gång i månaden. Fast det är trevligt ändå! ;o)

Malin sa...

Javisst ja, nu kommer jag ihåg att det också är lärarkonference samma helg. Det går nog fler tåg hoppas jag och vi ses nog i SWEA-vimlet så småningom, eller i blogg-vimlet som med säkerhet sker snarare....

Nina sa...

Hej Viktoria,

Jag är SWEA Tampa Bays webbmoster tillika SWEA-Bladet redaktör. Du har rätt i att styrelsemöten är mostly business, fast i mina ögon är de också sociala. Pizza och vin låter jättegott :)

Titta gärna in på min blogg om du vill: http://ninajaneway.freehostia.com.