2008-03-18

Grön onsdag

Jag passar på att lägga upp onsdagens tema-bidrag redan nu, så har jag det gjort.
Jag har jämt några såna här gröna tuber i kylskåpet - dem kan jag verkligen rekommendera! Jag har inte tumme med kryddor i kruka, de dör ifrån mig på nolltid - men de här kryddorna smakar mycket och precis som färska kryddor (i alla fall närapå) och de håller mycket längre i kylskåpet!Det enda minuset är att när man klämmer ur tuberna ner i grytan så ser det ut som en and bajsat i maten...

Andra bloggar om:
, och .

7 kommentarer:

Dosiss sa...

Smart! Fast jag tror inte det där finns i frankrike. Jag har planterat persilja, dill och gräslök i en stor blomlâda sâ att katterna i omrâdet inte fâr för sig att pinka pâ den.

www.gottablandat.wordpress.com sa...

SMART!har jag tyvarr inte sett har!

Josse sa...

Vilka bra tuber! Undrar om såna finns i Sverige - jag skulle köpa direkt. Ang nyttiga muffins: varken dotter eller man gillar dom jag bakar, så jag får ha dom helt för mig själv. :)

Victoria sa...

Dosiss: Ah, smart! Jag önskar jag kunde plantera och få saker att växa. Men inte då...

Gottåblandat: Ja, och det är otroligt praktiskt! Kanske inte lika vackert med basilika på tub som när man har färsk och hackar, men men...

Josse: Jodu, vissa saker är amerikanarna bra på - att hitta genvägar och att spara möda (jobbigt att hacka!)! Men praktiskt och bra för en som har tio svarta fingrar och inte kan hålla liv i sina egna kryddor.

Saltistjejen sa...

Verkar ursmart!!
Vad är det för märke?? var har du köpt dem?
Finns de i vanliga mataffärer??

Victoria sa...

Saltis: De heter Gourmet Garden och jag köper dem på Publix. De brukar stå vid grönsakerna, vid de färska kryddorna. Det finns typ 5-6andra sorter att välja på, förutom de på min bild.

Lullun sa...

Nu förstår jag inte. Är inte ankbajs läskande..?! *hihi*
Fast produkten låter ju super, på fullaste allvar!