2008-03-20

Hårfixerad

Man verkar vara fullständigt fixerad vid hår nuförtiden - på vissa ställen ska det vara mycket, har man inte mycket så ska man sätta dit - och på andra ställen ska det inte vara något hår och man gör nästintill vad som helst och lägger ner hur mycket pengar som helst för att bli av med det.

När jag flyttade hit funderade jag inte så mycket på håret jag hade på kroppen, ja det skulle var håret på huvudet då. Tvätta, borsta, greja och sådär normalt.

Men NU. Ni skulle bara se! Det är knappt att jag kan gå ut och visa mig bland folk om jag inte har rakat benen samma dag. Dessutom vet man aldrig när man plötsligt bestämmer att vi ska åka och bada, så under armarna måste det vara hårfritt jämt och så var det det där med bikinilinjen...

Jag har aldrig tidigare brytt mig om mina ögonbryn men nu tycker jag det börjar bli dags. Problemet är att jag inte vet hur man gör och det hela slutar bara med att tårarna rinner (det gör ju så ONT!) och att jag hela tiden nyser! Jag fattar inte varför jag gör det, men jag nös säkert 25 gånger på tio minuter.
Och inte blir det bra heller. Jag tycker det borde ligga i generna att veta hur man gör men jag fattar inte ett skit hur det ska se ut eller hur man gör.

Jag hatar det här.

Andra bloggar om:
, och .

5 kommentarer:

dåren sa...

lägg en blöt bomullstuss som du haft under rinnande varmt vatten på ögonbrynen innan du plockar dem. värmen gör så att hårsäckarna öppnar upp sig så det gör mindre ont när du tar bort. sen så vänjer man sig :)

Petra H sa...

Ha ha, jag är precis likadan här i PR - man går ju alltid med kjol eller korta byxor, linnen etc... Våga vägra fixa ögonbrynen säger jag, det gör ju bara ONT! Läste du mitt inlägg om de puertoricanska männen som är mega metrosexuella och noppar ögonbrynen mer än tjejerna? Dessutom rakar många PR-män både ben, armar, bröst etc... Inte särskilt manligt enligt mig!

Jessica sa...

Du ar i farten idag;)
i arlighetens namn sa vanjer man sig vid ogonbrynen. I borjan vill man bara ge upp, nu kanner man det inte ens.

Victoria sa...

Dåren: Tack för tipset!

Petra: Ja, jag läste det, helt otroligt! Tur jag inte bor i PR, då hade jag inte vågat gå ut..!

Jessica: Ge upp var ordet, sa Bull. Jag får väl leja ut det, det är den enda lösningen.

Camilla sa...

Hehheh ja vi som bor i kalla Sverige kan ju skippa benen iallafall nu när de e kallt och man nästan aldrig visar upp dom ändå ;)

Påtal om ögonbrynen... jag köpte en ögonbrynstrimmer för ett tag sedan och så skulle jag använda den för första gången i fredags .... och ja ... nu fattas jag en bit av vänstra ögonbrynet ..... jag var visst inte så haj på det där *fniss*

Nä jag tar de lite då och då... dock plockar jag dom inte själv utan gör de där man kan klippa sig. Passar man på när man ändå ska klippa håret så brukar de ibland ingå plockning av ögonbrynen.