2008-03-07

Show and Tell - favoritplagg

Dagens "show and tell"-ämne var favoritplagg och där fick jag minsann något att bita i! Jag kunde faktiskt inte komma på vad jag har för favoritplagg, utan får visa upp vilken typ av plagg jag gillar bäst:De här byxorna (eller, just inte precis de här, jag har ju flera brallor av just den här typen) gillar jag jättemycket. Jag har inga andra - om det inte blir svinkallt förstås, för då rotar jag fram ett par jeans med långa ben för annars fryser man ju ihjäl! När det är dryga 30 plusgrader vareviga dag kan man fan inte ha långbyxor, så de här är jättebra. Jag vet inte riktigt vad de heter, capribyxor kanske?

Andra kläder jag gillar är de här:Min pyjamas! Jag har en blå variant av den här också, båda inköpta på Debenhamns på Drottninggatan en gång i tiden. Ooooh, vad jag gillar dem! De har tunt tyg och de är mjuka och svala att ha på sig. Jag har också köpt andra pyjamasar här i USA, men den här typen på bilden gillar jag allra mest. Jag skulle gå och skrota i min pyjamas hela dagen om jag fick.

Andra bloggar om:
, , och .

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Jag kan förstå att dina favvoplagg är svala. Själv måste man ju även ha en del tjockare kläder eftersom man bor där det ibland är kaaallllltttt....

Desiree sa...

Kul att få se ditt inlägg också. Jag gillar också verkligen capribyxor då det är varmt ute. Jeans blir för varmt i hettan här på sommaren. Då blir det antigen capribyxor eller kjol för det mesta.

Anne sa...

Du har bra smak du, för capribyxor är bara bäst. Det är det enda jag använder under den varma årstiden. I alla former, färger och material. Bäst helt enkelt. Jag är ingen kjoltjej så det går bort helt när det är varmt.

aurorabuddha sa...

Ah, vad jag onskar att jag hade en san dar pyjamas! Den ser jatteskon ut! Jeans kan man knappast ha har, annat an under den kallaste tiden pa vintern. Under resten av aret ar det helt enkelt for varmt, sa det blir tunn bomull eller linne for hela slanten.