2008-09-18

Snörvel, snörvel

Idag känner jag mig hängig, som om en förkylning är på gång.
Imorse var näsan både täppt och rann - hur f-n gr det ihop undrar man stillsamt medan man torkar sin alltmer rödfnasiga snok.
Därför blev det ingen promenad idag, jag har en del att pyssla med på datorn och tvätten tvättar inte sig själv minsann.

Jag hoppas att jag får lite nya DVD-filmer med posten idag annars kommer jag dö av leda vid strykbrädan.

Förresten, jag kan rekommendera Bloggkoll - där lägger man in alla sina favvobloggar och ser om de har uppdaterat. Man kan välja om man ska få mail, eller titta på sidan om det finns någon uppdatering sedan sist. Funkar jättebra! Det enda jag irriterar mig på är de sinneslöa klippen från Idol2008 som går på sidan. Iiiiiiiih! Ta bort!

Andra bloggar om:
, , , och .

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Åh det var längesen jag började använda Bloggkoll. Funkar jättebra och man missar aldrig ett inlägg på favoritbloggarna. Dig har jag lagt in för lika länge sedan. ;)
Ha det gott.

Anonym sa...

Nej men usch! Jag har NÄSTAN blivit av med en enveten tvåveckorsförkylning...nu "ägnar jag mig åt" en inflammation i höften, håhåjaja.

Önskar dig god bättring och att finfina dvd-filmer anländer hem till dig pronto!

Fundersam Cecilia sa...

Nej du stackare,sjuk nu igen.Det här är otroligt.Jag visste att du skrev för ett litet tag sedan om att du prenumererade på dina favvobloggar.SÅ nu gick jag in för att se om du skrev hur man gjorde,och så har du skrivit ett nytt inlägg om det.Fungerar tankeöverföring tro?!

Marianne sa...

Inte din tvätt heller? Fattar inte att tvätten ska vara så himla lat jämt.

Krya på dig. Måste du förresten stryka nu när du är dödssjuk?