2008-10-14

Post man blir arg av

Häromdagen fick vi brev från Savanna Maintenance igen. Ni vet, de som kör runt och kollar så man har klippt gräset, rensat rabatterna, har rätt färg på stenen runt palmerna och inte låter soptunnan stå ute en dag för länge. Dom, ni vet.

Nu visar det sig att vi skulle ha fyllt i en ansökan om att få ha trampolinen innan vi köpte den, för att få tillstånd att sätta upp trampolinen på tomten.
Ett. Jävla. Tillstånd. För en trampolin.

Nu har vi fått papper att fylla i och det ska ritas och fotas.

Jag svär - jag blir arg bara jag ser kuvertet i brevlådan, jag behöver inte öppna det ens. När vi flyttar härifrån ska jag typ skicka ett brev där det står jättemånga fula ord. På svenska.

För att vara ett fritt land är det väldigt mycket regler. Det liknar ju f-n kommunistKina.

Andra bloggar om:
, , , , och .

6 kommentarer:

aurorabuddha sa...

Och jag blir lika arg nar jag laser om valfusket. Det ar tamejfan som i Ryssland. :o)

Victoria sa...

Aurorabuddha: Eller hur!?!

Marianne sa...

Valfusket?

Men det där verkar ju värre än Sverige!

Desiree sa...

Jag förstår verkligen att du blir arg bara du ser deras kuvert i din brevlåda. De verkar vara rena gestapo. Jag tycker att du ska ta och strunta i dem. Valfusket?

Jenny sa...

Vi får inte ens HA en trampolin för vår HOA! Hur dumt är det!? Det är "förfulande". Suck. Vi fick också ett brev i lådan när vi höll på att greja i garaget och ställde en av bilarna på gatan. Ajabaja, så fick man inte göra, den skulle stå på garageuppfarten... Den stod på gatan i kanske max två timmar! Suck.
Valfusket... Är det den där vänstervänliga organisationen som de har pratat om, som tydligen hållt på att registrera röstberättigade som inte finns? Acorn, tror jag den hette. //kram

Anne sa...

Sant, det finns mer regler än man skulle kunna tro...
Valfusko med stort frågetecken efter även från mig. Det har jag missat, men tydligen nåt valfusk här i Amerika alltså?