2008-12-13

Julafton, födelsedag och Lucia!

Idag blev en tokig dag. Eftersom syster med familj kommer nästa vecka, blev det bestämt att vi skulle fira julafton tidigare hemma i varsina hus så de inte behövde släpa julklappar fram och tillbaka till Florida. Bättre att det sköts hemma. Således gjorde vi samma sak. Paket fixades och lades under granen igår kväll. Ett styck brev från tomten skrevs och lades dit.

Imorse, kvart över sex väcktes vi av en upphetsad Lång som meddelade att det var julklappar under granen och ett brev från tomten fanns det minsann också! Det var bara att gilla läget trots den tidiga timmen och sätta upp en väldigt förvånad min när paket och brev förevisades.

De små öppnade sin paket och allt var till belåtenhet. Lill fick sitt tredje Nintendo DS-spel, och lyckan var total. De andra har ju gått en för tidig död till mötes i händerna på någon som inte riktigt så varsam med sina saker som han borde.

Som om det inte skulle räcka med en tidig julafton så är det Långs tio-årsdag idag, och diverse telefonsamtal, grattiskort och ett paket från kusinerna N&L i Åseda har gjort dagen speciell för Lång även om vi egentligen firade hans födelsedag förra veckan.

Ikväll är det luciafirande på IKEA i Sunrise, killarna ska dit och sjunga julsånger tillsammans med barn från Svenska Skolan. Det ska bli trevligt!

Här har vi vår nyblivne tio-åring, han ska just inviga den nya Wii Fit-plattan som hela familjen fick i julklapp. Tänk, vad han är snäll tomten!


Andra bloggar om:
, , , , , och .

4 kommentarer:

anna of sweden sa...

Oj, det var mycket!
God Jul då!
Grattisönskning till tioåringen.
Och ... ja trevlig Lucia!
:)

Camilla sa...

Då får man önska God Jul då :)

Annika sa...

Wow!
Grattis!!
God Jul!!
Undar om du kommer att gilla wii fit också? jag tycker det är rätt kul, faktiskt.
Få'se vad du kommer att tycka.
:-)

Desiree sa...

Det var mycket kul på en gång hemma hos er. Man riktigt ser hur Lång strålar av lycka både över födelsedag och julklappar. En riktigt bra start på veckan alltså. Stort grattis till Lång hoppas han får en fortsatt underbar dag. God jul passar jag också på att önska er då tomten redan hittat er skorsten. Kul med nya Wii fit plattan. Den får du berätta mer om då ni testat den. Ha så trevligt ikväll med Lussefirandet.