2009-02-17

Fotoexkursion

Med anledning av det nya kameraobjektivet tänker jag ta en sväng med bilen för att se lite nya vyer att bli inspirerad av. Man kan bara fota samma palmer och fulankor på så många sätt, om du fattar. Till slut blir man lite trött på att plåta samma grejor hela tiden.

Jag har funderat på att kolla om det finns intresse av att dra igång en fotoklubb inom SWEA, det kanske kryllar av fotointresserade svenska damer här i södra Florida - vad vet jag? Jag blir så sugen på det när jag läser om Mariannes fotoklubb, så vill jag också ha det! Och tänk att få fota kameler!! Oooooh, så spännande!
Fast här måste jag åka till en djurpark för att fota såna kreatur. Lite trist. Men vi har i och för sig leguaner som tramsar runt invid vägen borta vid IKEA, dit kanske jag ska åka och se om de vill vara med på bild!?
Det ska jag nog testa imorgon.

6 kommentarer:

Fritt ur hjärtat sa...

smådjur lite trist. Nu undrar jag om du glöm KROKODILEN du visade....
Klart du ska höra om en fotoklubb, säkert finns fler som inte tänkt tanken klart:-)

Ann-Marie sa...

Är fotografering något du har utbildning i, eller är det "bara" din stora hobby? Du tar jättefina bilder och det ska bli spännande och se om leguanerna är bra fotoobjekt. Lycka till med fotoklubben, hade jag bott i i södra Florida hade jag anmält mig direkt.

Veronica sa...

Hej!

Jag är utlandssvensk precis som du och till sommaren kommer jag & pojkvännen åka till Miami. Fin blogg du har som jag säkert kan ha lite användning av inför min kommande resa.

P.S vilken fin alla hjärtans dag present :)

ha det så bra!

/Vera

Anne sa...

Jag hade gärna varit med i en fotoklubb med dig :) Tänk vad kul, då hade vi kunnat åka på fotoutflykter.
Jag har känslan (utan att egentligen ha nån aning...) att fotoklubbar kan vara lite som fotokurser verkar vara, antingen är de mer för riktiga proffs eller så är de på alltför låg nivå för en själv.
Men du kan alltid kolla på meetup.com och sök på din stad i FL. Kanske det finns nån fotoklubb... Jag har hittat en här, men hittills har jag inte vågat ta modet till mig och anmäla mig....KRAM!

Marianne sa...

Leguaner och krokodiler har inte jag : )

I dag ska vi till några gamla kloster i en oas - tror jag, eller mitt i öknen, vet inte än. Klosterväsendet har sitt ursprung här i Egypten (tänk vad man inte har en aning om) och tydligen bor det fortfarande munkar där.

Hoppas du hittar fotointresserade. Om inte i SWEA så kanske i kvarteret eller liknande?

Ha det så roligt på utflykten!
Kram!

Victoria sa...

Fritt ur Hjärtat: Nog är alligatorerna mer spännande, men de är inte så lätta att hitta nu på vintern. :o)

Ann-Marie: Jag tycker om att fotografera, men jag ingen utbildning alls. Roligt att du tycker om mina bilder!

Vera: Hej! Kul att ni ska hit till våra trakter. Ha det så kul!

Anne: Aah, vilket bra tips! Jag har kollat och det verkar finnas en del fotoklubbar här i närheten. Jag får se om jag törs anmäla mig! ;o)

Marianne: Det ska bli kul att se fotona från din utflykt, hoppas att det var en inressant tripp!