2009-03-14

Vilken tur

Det är vår i Florida och det ligger en alligator i vassen och porrar sig. Den är jäkligt högljudd, kan jag meddela.
Just ikväll överröstas den dock av rockmusiken som kommer från parken, alldeles nyss spelade de "Don´t fear the reaper". Det är konsert och det lär bli svårt att sova ikväll.

Yeah.

Rock on.

8 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hahahaaaaa! Det låter onekligen jädrigt spännande!!! Här har vi ju inga konsertsjungande porralligatorer på gatorna så jag kan inte ens föreställa mig hur er natt kommer att bli. Men jag tror det blir en natt att minnas??! ;-)

Sarah sa...

Porrar??!! Ensam? Jösses, det är bara att känna medlidande...
Kram S

Ann-Marie sa...

Hur låter alligatorn då? Hur är vädret när det är vår, är luftfuktigheten så pass hög att det börjar bli jobbigt, eller är det behaglig värme, är det varmt på kvällar och nätter också?

Den musiken vi lyssnat på är melodifestivalen som avslutades med final på lördagen. Malena Ernman vann med låten La Voix, helt OK tycker jag, blandad pop och opera, min favorit var annars Caroline af Ugglas.

KARLAVAGNEN sa...

Som alla andra vill vi gärna ha ett exempel på hur det låter när en alligator ligger och porrar sig i buskarna...

Victoria sa...

Saltis: Det ordnade sig. Rocken slutade vid elva och alligatorn somnade vi ifrån! :o)

Sarah: Jag tror faktiskt att vi hörde två så de kanske fick till det till slut? Fast det kanske bara är hanarna som låter så...

Ann-Marie: den liksom brumm-kväker på något konstigt sätt, svårt att förklara.
Det börjar bli ordentligt varmt nu, och luftfuktigheten har kommit tillbaka.

Karlavagnen: Som jag skrev ovan så brummar den på något märkligt sätt. Åtminstone TROR vi att det är en alligator, annars kan det vara en väääldigt stor groda också...

Jenny sa...

Stackars ensamporrande krokodilen ;-D... Men så exotiskt egentligen, att ha onanerande krokodiler runt knuten. Vi har två kanadagäss vi, så internationella är vi, ha ha. Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Hehe! Fick just för mig en brum-kväkande version av Are you lonesome tonight?

Marianne sa...

Jag tror jag skrattar ihjäl mig! Hahahahaha, stackars alligator! Och så blir han överröstad av konserten så att inga alligatortjejer hör honom och kommer till undsättning!

Här lyssnar vi till åsnor och katter som befinner sig i ungefär samma situation som din alligator, fast utan rockmusik : D