2009-06-01

Ungar alltså

Vad är det med pojkar och byxor egentligen?
Jag hinner knappt köpa ett par nya brallor till någon av mina grabbar förrän det är hål på knät. Jag är inte gjord av pengar. Och inte är symaskinen någon av mina bästa kompisar heller.

Grrrrr.

6 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Kanske läge att satsa på enbart shorts...???
;-)

Marianne sa...

Limma på järnplattor på knäna : )

Sporty Spice sa...

Samma sak här hemma. Fast "ungen" i fråga är en vuxen man! Hopplöst!

Ann-Marie sa...

När mina killar var "små" hade jag en av varje; den ena ramlade så fort han fick något nytt, eller så tappade han bort det, vet inte hur många par vantar jag köpt till honom, medans den andra aldrig hade sönder eller tappade bort någonting. Symaskinen och jag har precis likadant förhållande som du med din.

Tina sa...

Ja men preeeciiis! Min äldste kille får gå med håliga jeans numer. Fast det är som coola hål. Inte som fattiga hål om du förstår...? För samtidigt som det är omöjligt att köpa nya byxor hela tiden (han vill nog inte längre ha Kalle anka lappar på knäna) så vill jag inte säga "lek lite lugnare-sitt inte på knäna-akta byxorna" hela tiden utan låter honom leka. På barns vis...

Victoria sa...

Saltis: Tro mig, jag har försökt men "det är mycket TUFFARE med långbraller, sörru mamma!".

Marianne: Ingen dum idé, kan vara värt att prova ! ;o)

Sporty Spice: Oj då! Min nöjer sig med att spilla och drälla på tröjor och skjortor så det inte går att få bort i tvätten...

Ann-Marie: Ha ha, skönt att jag inte är ensam om att vara ovän med sin symaskin! :o)

Tina: Precis, det är coola hål, även om man som mamma kanske inte vill att de ska se såna ut. Skolan har också sympunkter vet jag, men man kan inte bry sig om allt trams de hittar på där.