2009-10-07

Aj oj

Jag ska fan i mig aldrig mer hålla i en skruvmejsel.
I fortsättningen lämnas skruvande åt andra, mer handhårdhudade.

Men nu är åtminstone alla åtta stolarna ihopskruvade och jag har ont överallt.

6 kommentarer:

Annika sa...

Du vet en sån där skruvdragare, med skruvmejselsfunktion? Dom är rätt smarta. :)

Sarah sa...

Men käraste syster! Låter som att jag skall ta med mig min händige make och komma och hälsa på snart!
Kram S

Marianne sa...

Du är duktig! Jag ska aldrig mer klaga på Ikeas beskrivningar och system, det märker jag det. Å andra sidan överlämnar jag allt sådant till den som chefar över verktygen i den här familjen : )

S w e F l o sa...

Jag är jäkligt imponerad! Jag brukar ge upp efter ett tag och böna, be och hita maken tilsl han gör klart. Jag har liksom inte tålamod nog att göra nått sådant där, jag vill ha resultat NU!

Ja Annika nämnde en skruvdragare, jag hittade en för $10 på Amazon, men de finsn typ på Loew's for $20. Skitbra liten maskin, specieltl för en tjej. Jag köpte min till handtagen på köksluckorna, och den kommer säkert att komma till hands snart i framtiden. SOm en turboskruvmejsel med massa olika storlekar och typer av "tippar" att byta med. Jag köpte en Black& Decker i en fin turkosblås. Så den är min nya vän nu när det gäller nått som ska skruvas!

S w e F l o sa...

Och jag kan absolutl iNtE stava eller nått idag!!!

Victoria sa...

Annika: Ja, jo, en sån har vi ju. Fast jag måste erkänna att jag är lite rädd för den. Och så var den inte laddad. Och så kom jag inte ihåg att vi hade den... Pinit.

Sarah: Det tycker jag apselut!

Marianne: Jag fick ett sånt där "kan-själv-minsann-anfall" och ville ha det klart tills J kom hem från jobbet. Så jag får faktiskt skylla mig själv.

SweFlo: Som jag nämnde här ovan är jag lite rädd för den vi har (oklart varför, den bits ju inte direkt) men om jag köpte en egen som jag fick bekanta mig med så kanske det skulle funka...? :o)