2009-10-16

Fredagstema - Favoritfilm

Dagens fredagstema är favoritfilmer. Jag har så många så jag inte kommer ihåg dem alla, men ett par stycken ska jag nog kunna åstadkomma!

En av mina absoluta favvosar är "The Fifth Element":En annan är "Waterworld":Också älskar jag "You've Got Mail". Inbäddningen för trailern är inaktiverad, men här är länken:
http://www.youtube.com/watch?v=jCetfaS7GAo

Och vi får inte "The Thomas Crown affair":Det får räcka för den här gången.

5 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Aha gillade du waterworld. Är itne det Costners stora "fiaskofilm"? Jag ahr inte sett den )om det är den).
Kul att du verkar ha så blandad smak!
Kram!!

Fritt ur hjärtat sa...

Verkar som min vanligaste kommentar bland deltagarna idag blir; har inte sett..
Fast The fifth element har jag sett, katastrof, jag har inte fantasi nog. Gillar inte sagan om ringen, harry potter eller pirat f teh caribian heller, mysko, alla gillar ju dem!
You´ve got mail har jag sett, den var kul.
Trevlig helg.

Anne sa...

Thomas Crown får tummen upp, gillar den! En film man kan se om och om igen. Fifth Element har jag aldrig sett, tror det är lite fel genre för mig. Men kanske jag har fel. Du gillar väl fantasy, sci fi och sånt överlag, även vad gäller läsning och böcker?

Anna, Fair and True sa...

"You've Got Mail" är så gullig, inte någon kvalitetsfilmen direkt men söt och en sån där som man kan se då och då. "Thomas Crown Affair" är bra också.

Säger som Saltis, var inte "Waterworld" en kalkon?

Petra H sa...

Ha ha, att du gillar Waterworld :D Gillar du The Postman också?? Min fd pojkvän ÄLSKADE de filmerna och kunde se dem om och om igen... kanske därför han är mitt ex, ha ha.