2009-12-26

EFIT klockan sex

Vi kopplar upp datorn till TV:n och kikar på Robinson. Vilken skillnad mot "vårt" Survivor!- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

Anne sa...

Kul med din EFIT-dag. Ni verkar ha det så gott. Vi har softat mycket framför tv:n idag, denna lördag. Såg nyss på svt webb-tv och Stenhuggaren (filmatiersing av Camilla Läckberg roman). Det kanske är nåt som passar även dig??!?! Finns på deras hemsida.
Kram och god fortsättning! Tack också för det jättefina julkortet!

Sarah sa...

Är ert sämre eller lika illa?
Kram S

Victoria sa...

Anne: Ja, jag märkte att det var inte mycket action den här EFIT-dagen, men det blir ju så ibland... ;o) Tack för tipset om filmen, den ska jag kolla in! Kram!

Sarah: Vårt Survivor har precis avslutats och det var helt annorlunda och faktiskt bra mycket bättre, även om det på amerikanskt vis nästan endast var med "praktexemplar", dvs unga, slanka människor. Det var inte många i svenska Robinson som hade platsat här, det kan jag lova. På det sättet är det svenska programmet bättre, där är det vanliga Svensson som är med, man kan identifiera sig med dem på ett annat vis än här. Nåt annat som jag retar mig på är vilka gnällspikar som är med i år, och hur många som bara ger upp och åker hem. Och så sitter jag och flinar åt dialekterna.