2010-01-07

Möte

Isak och jag är på möte på killarnas skola angående hans skolresa till Washington DC om en vecka. Vi har bland annat en mysig fleecefilt med skolans logo på.- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Hagen Ranch Rd,Lake Worth,USA

5 kommentarer:

Desiree sa...

Kul att ni ska till Washington. Det är en jättefin stad med mycket att se och uppleva. Vi var där en weekend och hälsade på hos Annika som gav oss en underbar visning av staden. Vi fick se en hel del men hann tyvärr inte med något musseum. Jag hoppas att jag får en chans att besöka Washington igen någon gång framöver. Mysig och fin fleecefilt förresten.

Saltistjejen sa...

Tycker det låter så spännande med er resa!!!!
Men ta med varma kläder!!!! om DC har ungefär samma väder som vi nu så är det kallt!
KRAM till er alla!

Annika sa...

Ska du komma hit?
Har du tid att ses?
Hör av dig!!
Kram!

Anna, Fair and True sa...

Ska du åka med på resan?

Victoria sa...

Desiree: Tyvärr får inga föräldrar följa med, endast lärare. Och jag tror Isak hade dött av pinsamhet om jag hade följt med..! ;o)

Saltis: Isak ser fram emot resan väldigt mycket, men vi är väl sådär nöjda med att den är nu i januari. Vinterkläder liksom, det har vi ju inga!
Kramar!

Annika: Som jag skrev till Desiree, så ska jag inte följa med tyvärr. Det hade varit superkul att ses! Men vi kommer nog hela familjen någon gång i framtiden, det är jag säker på. Kram!

Anna, Fair and True: Nej, tyvärr inte. Det hade säkert varit väldigt roligt men vi föräldrar är icke välkomna den här gången.