2010-01-29

Tegelsten

Läser Stephen Kings bok "Under the dome", dryga tusen sidor och inget att läsa i sängen precis. Tappar man den får man nog näsbenet inslaget i hjärnan.- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

5 kommentarer:

Anne sa...

Är boken bra?
Jag har sett den på många topplistor.
Är du fan av Stephen King?
Jag är ingen Stephen King fan egentlígen, men tycker om det han gjort som inte är skräck. T.ex. Nyckeln till frihet (The Shawshank redeptmion), The Green Mill och vad mer han nu skrivit manus till och gjort som inte är ren skräck.

Jag prenumerar på nöjestidningen Entertainment weekly, där skriver han krönikor där han tipsar om filmer, böcker med mera. Han verkar läsa och se helt andra genre än det han oftast skriver om (skräck), jag har läst/sett flera av det han rekommenderat och gillat det.

Som privatperson verkar han rätt skön, han kallar alltid sig själv för "uncle Stevie" och oss andra för kids. "listen to your uncle stevie now" brukar det låta.

Babbel, babbel från min sida... och bort från ämnet.

S w e F l o sa...

Brukar läsa Kings krönika med, ganska intressant oftast, har nog läst de flesta av hans böcker! Men hörru, det är ju för just sådana här böcker som eboksläsaren är toppen!!!

Victoria sa...

Anne: Jag har bara kommit ett par kapitel in i boken, så det är lite tidigt att uttala mig om den är bra eller inte. Dessutom har jag samtidigt läst två andra böcker så det var ett litet tag sedan jag läste sist. Men jag hoppas att den är bra, annars har jag slängt ut nitton dollar i onödan! ;o)
Jag gillar det mesta jag läst av King, och min favoritfilm är nog The Green Mile tror jag.

SweFlo: Eller hur!? Fast den här boken tror jag jag hade innan Kindlen, men det kommer alldels säkert bli många fler e-böcker i fortsättningen!

Anna, Fair and True sa...

Är inte något skräckisfan så jag kommer nog inte läsa den... Vill inte ha näsan intryckt heller ;)

Victoria sa...

Anna, Fair and True: Nej, en intryckt näsa kan man faktiskt vara utan! ;o)