2010-02-17

Från stökigt till ännu stökigare

Som en del av er vet har vi haft ett rum dit vi förpassat all skit vi inte vetat var vi ska göra av. Det var tänkt att vara ett kombinerat gäst/pyssel/träningsrum och nu när vi väntar fint besök om en dryg månad blev det plötsligt illa bråttom att få ordning därinne i katastrofområdet.

Skrivbord beställdes och kom på rekordtid.
Nu har jag bara ett tiotal flyttkartonger fulla med pysselgrejor som ska in i tre små skrivbordslådor samt ett litet skåp.

Det går sådär, kan meddelas.
Men endera dagen kommer fotobevis på hur duktig jag är på att organisera... hrm.

4 kommentarer:

mallan sa...

Ååå, det är ju hopplöst när man har "ett rum över". Det har vi också och de där flyttlådorna och allt annat skräp kommer ju aldrig dit det ska. Nu har jag försökt ta tag i mig själv och röjer. Men det tar en evinnerlig tid. Men det blir nog bra. Men status just nu är som sagt att det gick från stökigt till ännu stökigare.

Marianne sa...

Hahaha, känner igen det där. Gästrummet blir liksom det sista man gör - och plötsligt kommer det GÄSTER! Nu har vi ordning i vårt, äntligen. För vi hade gäst förra veckan.

Victoria sa...

Mallan: Eller hur!?? Man bara öser in allt skit som man inte vill se och det blir bara värre och värre därinne... Suck.

Marianne: Tänk att det ska behövas gäster för att man ska ta sig i kragen! Fast jag brukar säga att jag skulle behöva få gäster varje helg, för då skulle det verkligen bli städat!! ;o)

Dosiss sa...

Allt finns ju i ditt huvud, trixet är bara hur du ska fâ till det praktiskt liksom:)