2010-02-08

Inlägg för intresseklubben

Jag försår att ni har undrat SÅ hur det går med de här filmstjärnenaglarna jag har i änden på alla mina fingrar. Jodå, erkänn att ni undrar! ;o)

Jag kan rapportera att jag till exempel har lyckats med bedriften att både plocka ur och sätta i mina kontaktlinser utan att skrapa hål på hornhinnorna och det tycker jag att jag ska vara nöjd med. Att få ur linserna ur linsburken har visat sig vara det svåraste i hela proceduren.

Att skriva på laptopen är lite besvärligt, likaså att peta på iphoneskärmen, men jag antar att det handlar om att vänja sig.

Idag är jag hemma med skruttig Isak, han har ont i magen. Det verkar som om han har väldigt känslig mage, så fort vi äter något kryddigt får han ont. Som tur är har jag påfyllningar på receptet vi fick hos doktorn förra gången det begav sig, så jag ska åka och hämtar det nu. Förhoppningsvis kan han gå till skolan imorgon.

6 kommentarer:

Desiree sa...

Stackars liten hoppas han återhämtat sig till imorgon. Wow jag är impad över att du fixar allt med dessa nagalar. Jag tror inte att de där naglarna hade överlevt på mig speciellt länge.

Dosiss sa...

Knäppa byxor kan vara ett problem.

Josefina sa...

Vilka häftiga naglar du har!! Jag kollar alltid beundrande på folk med långa stiliga naglar i olika färger och former. Mina måste ju vara kortkortkorta pga mitt jobb. :) Kram.

Annika sa...

Usch, inte kul med magont :-(
Och dina naglar blev jag impad av...WOW!
kan tro att det är svårt med iphonen, faktiskt. OCH datorn, but hey, somethings gotta give!!
Kram!!

Anna, Fair and True sa...

Intresseklubben, det är vi det! :)

KARLAVAGNEN sa...

Okay, jag erkänner! Jag har undrat och undrat, men inte vågat fråga!!!
Lättad att höra att det går bra med dem!!!