2010-04-12

Can you direct me to the Star Wars Convention?

funny pictures of cats with captions


see more Lolcats and funny pictures

4 kommentarer:

Marianne sa...

Min absoluta favvosida!

Anna, Fair and True sa...

Såå gulligt!

Jenny sa...

Var bara tvungen att komma in och berätta att inatt var hela familjen "sunny swede" på besök i mina drömmar :-). Jo minsann, det var en mördare lös i era grannskaper, som mördade folk som hade lila gardiner (don't ask ;-)). Eftersom ni hade just lila gardiner så erbjöd jag mig mycket vänligt att ni fick fly (fort fort skulle det gå, det var jätte jätte bråttom, för vem visste när gardinmördaren skulle slå till igen) hem till oss på mycket obestämd tid. Man kunde ju ha tänkt att det varit enklare att bara byta gardiner, men nej, inte i den här drömmen ha ha. Så ni kom, hela familjen i Märta, med fullastade typ IKEA påsar (Det hade ju gått så fort!) och en väldans massa stationära datorer :-D och så skulle ni typ bo hemma hos oss. Tyvärr hade ni glömt katterna i villervallan, men det skulle lösas genom att nån farmor skulle bo hos er och ge dem mat... Uppenbarligen mördade inte gardinmördaren farmödrar och katter då...
Jaaa du, så nu vet du, att kommer det lös mördare där nere i Florida så hjälper vi så gärna till. Fast ni behöver inte ta med er alla datorer HA HA HA. Stor kram!!

Victoria sa...

Marianne: Min med!!

Anna, Fair and True: Eller hur!?

Jenny: Ha ha ha, att jag inte dog av skratt när jag läste detta!! Vilken TUR att vi inte har lila gardiner, då vet vi inte hur det hade kunnat gå! ;o) Men, jag lovar att vi kommer som ett skott om det kommer lös mördare, minus alla datorer! :o)
Kramar!