2010-04-24

Det går framåt....

...om än så sakteliga. Vi har fortfarande inga definitiva besked, men en tid för skiktröntgen är inbokad till måndag morgon. Efter den undersökningen har vi också tid för återbesök hos doktorn som tog benmärgsprovet.

Förhoppningsvis vet vi mer sen.

- Direkt från Victorias iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

12 kommentarer:

Kerstin sa...

Då fortsätter jag hålla tummarna.
Sköt om dig.

Marianne sa...

Jag fortsätter också att hålla tummarna. Tänker så mycket på dig och önskar att jag kunde krama om dig IRL, du som sprider så mycket glädje i cybern och jag är säker på även i riktiga livet.

Stora, stora kramar!

Desiree sa...

Jag fortsätter också att hålla tummarna för dig. Det är iallfall väldigt bra vård du får och de verkar utreda det hela både noga och snabbt. Jag hoppas att du inom kort får lugnande provbesked. Stor kram till dig.

aurorabuddha sa...

Tack for att du haller oss uppdaterade mitt i alltihopa. Jag skickar *mer* healing vibes your way! Love ya'.

Saltistjejen sa...

Å jag tänker sååå på dig och er vännen!!!!! Hoppas nu att ni har det såpass bra ni kan trots osäkerhet. Hoppas även att du mår bättre och känner dig piggare nu.
KRAAAM!

Josefina sa...

Skickar en kram från ett kyligt men soligt Linköping. Bra att läkarna gör sitt jobb och är noga med undersökningarna! Hellre ett test för mycket än ett för lite!

Malin sa...

Vad bra att de gör ordentliga undersökningar och att du får göra de relativt snabbt också! Jag fortsätter förstås att hålla tummarna för bra och lungnande besked!!!
Kram

Annika sa...

Jag med. Jag håller tummarna så de blånar!
Tänker på dig.
Stora kramar!!!

Anne sa...

Jag fortsätter tänka på dig och överföra all energi och kraft jag har! Jag önskar jag kunde göra mer, finnas där för dig och underlätta på nåt sätt. Skiktröntgen imorgon är nog en helt smärtfri process, så du behöver nog inte oroa dig för att det ska ta ont. Men så klart obehagligt och oroande med alla sorts tester och prover, vad det än är för "enkelt" så är sjukhusbesök aldrig någonsin roliga utan det är nervöst. Förstår om det är frustrerande att leva i denna ovisshet nu, jättejobbigt vänta på prover, vänta på nya tider och allting. Men det kommer bli bra, jag är säker på det! Sköt om dig massor nu! Många många kramar och önskar dig allt allt gott!

AnnaA sa...

Men hallå där! Gå och bli så sjuk sådär... Hmmm. Skärpning! ;)

Om det på något vis hjälper så håller jag alla fingrar och tår för att det ska bli bra. Friskt. Piggt. Bra på det bästa sättet för er!

Sköt väl om dig och ta det lugnt!!
Kramkram!

Petra H sa...

Åh söta Victoria, jag håller tummarna och tänker mycket på dig. Stor kram och lycka till idag.

Anonym sa...

Hej Victoria.
Therese berättade för mej om dej. Kommer du ihåg mej? Jag var på T's babyshower för Eric hemma hos Petra.
Jag vill bara säja att jag tänker på dej och hoppas att du får goda (allt är relativt...) besked. Ta hand om dej.
kram
ellika (från NY)