2010-05-06

Kvart i fyra på morgonen

Det är nu jag är ensam och rädd, jag fryser trots otaliga filtar, och framför allt gör det ont.

Det är nu det är så svårt att vara positiv. Men jag tänker på er och då känns det lite bättre!


- Direkt från Victorias iPhone

Location:W Forest Hill Blvd,Wellington,USA

29 kommentarer:

Åsa i Kävlinge sa...

Stackars, lilla du! Kramar om dej i mina tankar. Vi har aldrig träffats, men du känns som min vän då jag ofta kollar din blogg. // Åsa

mallan sa...

Åååå, jag blir så ledsen :( Önskar jag kunde kika förbi med en stor kram på riktigt!

Hoppas natten går över snabbt! Det brukar kännas bättre när det blir dag.

Stor kram!

KARLAVAGNEN sa...

Snart gryning min vän. Kan du inte ringa på någon syrra och få en extra filt eller något som att du mår bättre? Vilan är ju viktig!

Kram från ett soligt Madrid

Sandra sa...

Kram, kram, kram!
Du finns i mina tankar vännen...

KRAM!

Malin sa...

Nej men... så ska du ju inte behöva känna...usch vad jag blir ledsen för din skull! Hoppas du kunnat somna om snabbt!
En gång när jag fick flera liter blod och annan vätska så frös jag så fruktansvärt, men det hjälpte mig lite när de gav mig uppvärmda filtar, sådana man brukar ha på operationer, är det något som de kan fixa åt dig? Eller micra några vetekuddar (eller vad de heter)?
Många kramar från Göteborg

Inger sa...

Önskar att jag kunde göra något mer för dig än att bara tänka på dig. Gör det ofta,ofta.
Önskar dig mycket kraft att orka.
Kram i kubik!!!

Jessica sa...

Och vi tanker pa dig!!!
Kram

josefina sa...

"Allt blir bara värre framåt natten" ... Snart kommer morgonen och dagen, tankarna blir klarare och saker och ting rullar igång igen. kraaaaaaaam.

Taina sa...

Skickar en varm kram och hoppas det hjälper lite i alla fall.

Kram

Annika sa...

Jag skulle också önska att jag kunde göra ngt för dig...
OM jag åtminstone bodde i Florida skulle jag komma och sitta vid din sida.
NU tänker jag istället på dig och finns med dig där...
Styrka, min vän!!!
Förstår att natten är den tyngsta tiden på hela dygnet.
Massor med kramar!!!

Desiree sa...

Kära Victoria, vi tänker jättemycket på dig också. Hade jag kunnat hade jag gärna suttit vid din sida och försökt få dig att känna dig bättre eller mindre ensam iallfall. Just nätter kan ju vara svåra och jobbiga extra mycket. Man ligger där och är ensam och utelämnad på ett helt annat sätt och tankarna far runt i huvudet som inte alltid är det mest konstruktiva. Det brukar dock bli bättre när dagen gryr och man får lite annat perspektiv. Men du har all rätt att känna som du gör. Det hade jag också gjort. Men carry on and keep calm som du själv skulle sagt.

En varm kram till dig.

Anonym sa...

Har läst din blogg ett tag, eftersom jag älskar Florida och du skriver bra. Jag är copywriter, så jag är yrkesskadad och hakar upp mig på alla språkliga fel. Men du skriver både roligt, initerat och framförallt på bra svenska. Fast det här senaste var inte roligt att läsa. Men du ordnar det. Optimism, framtidstro och jäkla bra läkare fixar det mesta. Sköt om dig, du har många tankar med dig från Sverige.

aurorabuddha sa...

Lilla gumman.

Anna, Fair and True sa...

Och jag tänker på dig!

Petra H sa...

Usch, inte roligt alls att vara ensam på sjukhuset och dessutom frysa. Jag förstår att du känner dig liten och rädd, men vi tänker alla på dig och tänk vad bra att du kan hålla kontakten med omvärlden med hjälp av mobilen.
Önskar att jag kunde ge dig en stor kram!

Marianne sa...

Åh, lilla du! Vi tänker på dig också, så mycket så du anar inte! Och vi håller dig alltid i handen när du behöver en hand att hålla i.

Stora, stora kramar till dig.

Anne sa...

Lilla vän, jag önskar vi alla här i bloggvärlden kunde hålla skift hos dig, finnas där och hålla natten så du inte är ensam någon gång.
På nätterna kommer lätt ångesten och de mörka tankarna, men när dagen grydde och en ny dag började (och förhoppningsvis får du åka hem igen) så hoppas och tror jag det känns mycket bättre för dig. En stund i taget, en dag i taget. Du är stark och så duktig, du klarar av det här!!!! Tänker på dig hela tiden (ledsen jag inte varit inne och skrivit på några dagar, förlåt!). Många kramar

Ulrika sa...

Hej! Du har nog ingen aning om vem jag är. Jag ramlade in på din blogg genom några andra USA/svenskar's bloggar för ett par veckor sen. Jag bor i New Orleans sedan ca 4 år tillbaka.
När livet blir som hårdast blir vissa människor som starkast och modigast. Det kan vara allt ifrån att lämna ut sig till nålar och läkare till att be om tröst och värme.
En stor varm kram till dig från mig.

Sarah sa...

Älskade favoritsyster! Håll ut! Jag kommer!!!
Och jag vill stämma in i Karlavagnens kommentar, var nu inte så svensk och tyck att du inte skall vara till besvär. De är där för din skull. Var till besvär!!
Många kramar Sarah

effy sa...

Tänker på dig också. Och hoppas sååå mycket att allt går bra! Sköt om dig!
Kram!

veronika sa...

Hoppas morgonen känns bättre än natten...ja ,det är då alla tankar kommer krypande.
Tänker på dig!
Behöver du svenska böcker att läsa så säg till! Jag har massor av svenska pockets jag kan skicka dig!

Anonym sa...

Lilla gumman, tänker på dig jättemycket och beundrar dig för att du är så tapper. Tycker så väldigt synd om dig som tvingas gå igenom detta. Vi har aldrig träffats, men jag följer dig i din blogg, och du skriver på ett sätt som gör att det känns som vi är gamla vänner.

Massor, massor med kramar! /P

Anonym sa...

Jag började följa din blogg för ca 2 månader sedan, hitta den av en slump och jag fastnade för på direkten. Vill sända massor med med styrke kramar till dig ////ERIKA

SoCal Helene sa...

Hoppas att dagen vart lite bättre. Tänker på dig och skickar dig massor av styrke kramar!!!
Helene

Dosiss sa...

KRAAAAAAM! Det är hemskt att vakna i gryningen eller i vargtimmen som man oxâ kan säga.

Ingrid sa...

Hej! Jag följer din blogg med jämna mellanrum sedan artikeln om er i Sydsvenskan för nästa 3 år sedan. Det sammanföll med att jag lämnade mitt jobb och följde med man och tre barn utomlands... till Danmark, inte så långt när man kommer från Skåne :-) . I augusti flyttar vi till London. Spännande.
Så fick jag läsa här om hur sjuk du blivit och tycker det är så förfärligt synd om dig! Du är alltid så positiv och optimistisk i dina inlägg och jag är säker på att det hjälper dig att bli frisk snabbare. Så även om du inte känner mig vill jag att du ska veta att jag sitter här i Danmark och följer med dig, tänker på dig och hoppas att du snart känner dig och blir mycket bättre!!! Kramar!

F sa...

Det låter verkligen jättejobbigt! Jag skänker dig varma tankar i frossan.

Linda sa...

KRAM

Vee sa...

Jag har last din blogg under tystnad i sakert ett ar nu. Blev smatt chockad nar jag laste om vad som hant. Tanker pa dig och onskar dig all styrka! Kramar fran Chicago