2010-05-18

På sjukhuset igen

Den där smärtan under armen ni vet, den var inte alls normal. Och så det gamla vanliga med dåliga värden överlag och 39 graders febertoppar under fyra dagar. Då får man nog, samlar ihop sin värkande lekamen och skriver in sig på akuten.
Jag ska få antibiotika, blod och plättar. Säkert nåt mer som jag glömt. God natt, jag önskar er alla em fortsatt bra vecka. Min kan bara bli bättre.


- Direkt från Victorias iPhone

Location:882,Wellington,USA

16 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Åååå Vännen!!!!!!
hoppas såååå att du snart blir av med smärtan. Att du får läka och hämta nya krafter inför den här behandlingen.
Tänker SÅ mycket på dig! Och jag blir så ledsen över att du måste vara på sjukhuset igen. Att det är så många motgångar nu. Men jag hoppas hoppas hoppas och önskar att det snart ska vara slut på motgångarna för din del och att du ska få lite medvind.
En miljon KRAAAAMAR!!!!

josse sa...

BRA att du är tillbaka på sjukhuset. jag tänkte faktiskt, när din syrra berättade att du hade hög feber, ont och bara sov, att: ska det vara så?! hoppas att du snabbt får ngt för smärtan och febern etc. många kramar.

Marianne sa...

Bra att du äntligen får hjälp för armhålan, hoppas nu att det går snabbt så att du får komma hem snart igen. Hur trist det än är att du är tillbaka på sjukhuset måste du ju bli av med det som är fel där under armen, sedan blir allt så mycket lättare.

Jag önskar att jag var en sagofe och kunde ta min stav och bara trolla bort allt ditt onda ...

Mängder av kramar skickar jag och hoppas att allt vänder nu så att du blir lite pigg och får bli glad igen!

mallan sa...

Sjukhus är ju aldrig roligt... Men det är bra om du får hjälp och slipper ha ont!

Tänker på dig! Kramar!

KARLAVAGNEN sa...

Ååh, Hoppas verkligen att du börjar bli bättre fort så du får orken tillbaka. Samt att du får någon som smugglar in frukost åt dig!

Anonym sa...

Tänker på dig!!
Kram Gabriella från skåne

Paula sa...

Kramar!

S w e F l o sa...

Hoppas du kan få en break snart och må i alal fall OK. Håller tummarna och skickar många kramar!

Desiree sa...

Arma stackare. Hoppas att de kan hjälpa dig så att dina värden går upp och att armen inte värker så mycket. Inte kul att vara tillbaka på sjukhuset men nödvändigt. Jag hoppas att du får komma hem snart igen.
Stor styrke kram!

Jessica sa...

Tanker pa dig!! Sag till om du orkar besok, da kommer vi!!
Kram

Anonym sa...

Victoria!

Följer dej och tänker på dej. Som akupunktör vill jag rekommendera akupunktur och kinesiska örter som hjälp med cellgiftsbehandlingarna. Jag behandlade en kvinna med livmoderscancer under hennes cellgifts behandling och det gjorde att hon inte blev såå svag och illamående efter varje behandling. Hon vägrade ta örter, var rädd att det skulle minska cellgifternas effekt, men akupunkturen i sej hade positiv effekt på henne. Jag pluggade i Miami så om du vill kan jag ta reda på om det finns någon att rekommendera uppe i dina trakter (jag bor i NY).
kontakta mej på: renbshilling@comcast.net om du är intresserad.
kram, ellika

Jenny sa...

Bra i allt det trista ändå att du får hjälp mot smärtan och allt. Klart att du inte ska ha så där ont hela tiden! Hoppas du fick med dig en egen kudde och sånt den här vändan och får komma hem SNART, med mindre smärta! KRAM KRAM KRAM!!

Annika sa...

Nej, fan också...
men som du säger kan veckan nu bara bli bättre.
Eländes det där med armen och smärtan. Jag hoppas att det känns lite bättre nu.
Ja, Vic, vi tänker på dig så det knakar härute...
STYRKA och KRAMAR!!!!

Anne sa...

Stackars lilla vän. Jag tycker det börjar räcka med motgångarna för dig nu, inga fler bakslag nu utan nu lite mer lugn och ro för söta fina Victoria.
Det enda positiva är väl att det bekräftats att det inte ska ta ont så länge och inte bete sig sådär i armen och såret. Så hoppas att det bara kan bli bättre nu, med antibiotikan, alla plättar, blod och allting de fyller på. Du är duktig, stark och tapper. Jag kan bara ana hur påfrestande och fruktansvärt jobbigt det börjar bli med ständiga akutenbesök, sjukhuset igen, smärta och allting. Men kämpa på, det kommer att bli bättre. Du ska bara igenom det här, sen och snart kommer du att få ditt regelbunda liv och vardag tillbaka igen och slippa det här. Kämpa Victoria, det BLIR bättre! Många många kramar!

SoCal Helene sa...

Gu vad träligt att du är tillbaka på sjukan fast det är ju bra att du är där, så det kan fixa till sig!!!
oxoxox Helene

veronika sa...

Hoppas allt går bra! Att dina värden och såret i armen snart blir bra så att du kan komma hem igen.
Krya på dig!!