2010-06-24

På sjukhuset i Maimi

Man blir trött av att köra långt och sen bli omkringskjutsad till olika ställen där det ska registreras.


- Direkt från Victorias iPhone

Location:NW 15th St,Miami,USA

14 kommentarer:

Marianne sa...

Åh, men vad skönt att du har en trygg axel att luta dig på när du behöver! Hoppas att du får positiva besked i Miami nu. Usch, stackare. Nästa vecka får du väl ändå vila dig och vara ifred?

EN MILJON KRAMAR SKICKAR JAG TILL DIG!

Saltistjejen sa...

Jag förstår det. Inte bara själva transporten utan framförallt vad som händer mellan transportsträckorna. Men du är inte ensam!!!! Du ahr Johan och DET är inte illa! :-)
Dessutom hänger vi med dig som små osaliga cyberandar också!
MÅNGA MÅNGA kramar till er båda!!!!!!

Anne sa...

Du har en så trygg och stabil axel att luta dig mot, en fast punkt att luta dig mot nu när är tungt. Du ser så söt ut när du sover mot hans axel. Och han ser lite busig ut när han fotar dig i smyg. Jag läste ditt twitter, det var som jag trodde, nu är halva cellgiftsbehandlingen klar. En milstolope gjord och en stor delseger. Hoppas du inte mår lika pyton efter ryggmärgsinsprutet idag utan kan sova avslappnad och utan illamående och alla krämpor resten av helgen.
Victoria, du jobbar på så bra med alla behandlingar. Bra jobbat och kämpat! Nu är mardrömsveckan nästan slut och jag hoppas som sagt att du inte ska må lika dåligt under helgen och nästa vecka som förra gången.
KRAMAR till dig och din så fina Johan!

mallan sa...

Ååååå då är det bäst att ha den bästa vid sin sida att vila på!
Stor kram!

josefina sa...

underbart att du har en axel att luta dig mot. fina ni är. kramar till er båda.

Desiree sa...

Det du går igenom nu tär verkligen på krafterna på så många sätt. Förutom det fysiska så är det den ständiga psyiska oron som ligger och gnager. Men har du inte så många behandlingar kvar. Det är jättebra att du har Johans fina trygga axel att luta dig mot. Du har en underbar make och en jättefin familj att stötta dig mot. Vila du då du kan. Du behöver alla krafter du kan få.
Kram!

KARLAVAGNEN sa...

Ni är jättefina ihop och jag hoppas verkligen att detta ska vända till något positivt snart, så att du får lite medvind.

Annika sa...

Ja, må du snart, snart får medvind, Vic!!
Det är dags för det NU!
Johans trygga axel är det fint för dig att luta dig emot. SÅ glad att du har honom.
Tänker på dig.
Styrka och kramar!!

AnnaA sa...

Hoppas er midsommar blir fin och glad trots allt! Jättekramar!

Anonym sa...

Stor varm kram från Gabriella i Trelleborg <3

SoCal Helene sa...

Vilken klippa han är, din Johan!! Hoppas att det blir bara bra besked och att ni får en lugn & skön midsommar tillsammans.
oxoxo, Helene

Dosiss sa...

Den där bilden är sinnebilden för äkta kärlek. Nu sitter jag här och bölar.

Sarah sa...

Instämmer med föregående talare x 2. Nu önskar jag bara att du hade varit här hos oss i vår ovårdade trädgård så hade jag lagt dig i en av våra liggstolar i skuggan och matat dig med BG vaniljglass med krossad choklad.
Ha en så glad midsommar du bara kan, älskade syster.

aurorabuddha sa...

Handsome couple.

Ville bara saga att jag laser din blogg varje gang du uppdaterar. Jag kommenterar inte alltid, for alla andra har redan sagt vad jag vill saga. Jag far se till att vara forst nan gang! :o)

Pa sondag aker jag pa min arliga retreat i Rocky Mountains, hela juli blir jag borta. Man gor practices dar for dom som ar sjuka, jag ska se till att 'satta dig pa listan.' Powerful stuff coming your way.

Annars funderar jag pa att borja blogga igen nar jag kommer tebax. Jag har sa mycket som hander omkring mig, sa jag tankte dela med mig av det. Expect surprises. :o)

Se dar, nu blev din blogg forst att veta!

Manga kramar fran Texas, vi ses igen i augusti!