2010-07-22

Avklarat!

Andra omgången Methotrexateinsprutning i huvudet är lyckligen avklarad. Behandlingen ska vara sammanlagt 12 gånger, och eftersom jag kan räkna in de två gånger jag fick cellgiftet i ryggen så har jag alltså åtta gånger kvar (fyra veckor med två behandlingar vardera). Johan tog en bild medan Dr Feinstein höll på, så ni kan se hur det ser ut. Gillar ni inte nålar så ska ni inte titta.

- Direkt från Victorias iPhone

Location:Finamore Cir,Lake Worth,USA

7 kommentarer:

Desiree sa...

Så skönt att det gick bra också denna gången och att det verkar gå rätt smidigt med de där behandlingarna. Skönt att du slipper oroa dig och att det funkar bra med pumpen. KOmmer de att operera bort pumpen då du är klar med alla behandlingarna? Hur lång tid tar det ungeför att göra en sådan behandling?
Så skönt också att du får komma hem och slipper läggas in för alla dessa behandlingar.

Kram!

Saltistjejen sa...

You GO GIRL!!!!
Jag tycker det är såååå bra att du får de här cellisarna och att du nu får dem direkt där de gör nytta!!!!
Allt för att du ska bli frisk så snart som möjligt!
KRAAAM!!!

Marianne sa...

Vad skönt att du får räkna de där första två gångerna också! Och det här sättet verkar helt klart smärtfriare på alla sätt än att få det via ryggmärgskanalen. Vi räknar ner tillsammans med dig, för nu vill vi att du blir frisk igen!

Hoppas att stormen var snäll så att ni fick sova gott.

Kramar!!!

S w e F l o sa...

Tänk vad faschinerande ändå, hur de har kommit på alla de här läsningarna över åren! 8 kvar, en månad, skönt att man ha rett slut i sikte liskom. Många kramar!

Anne sa...

Fortsätt bocka av och lägga utförda behandlingar till handlingarna. Dag för dag kommer du närmare målet, slutförda behandlingar och en frisk kropp igen. Du är verkligen så duktig, det tål att upprepas om och om igen. Det såg inte såå läskigt ut med nålen, därmed inte sagt det ser behagligt ut heller men det ser mindre dramatiskt ut än vad jag kanske tänkt. Jag hade föreställt mig det skulle rinna blod eller så varje gång nålen ska in. Trodde kanske också att du skulle ligga istället för sitta. Men INTE roligt inte. Du är en tuff och stark tjej.
Många fredagskramar!

Sandra sa...

Vad skönt att det är avklarat!

*kram*

mallan sa...

Jag är ju rädd för nålar så jag vågar inte riktigt kolla på bilden. Men du är ju bäst! Heja dig!

Kram!